Hackerul roman care i-a spart mail-ul lui Hillary Clinton face dezvaluiri despre moartea MADALINEI MANOLE. I-a CITIT MESAJELE vedetei inainte ca ea sa MOARA?

guccifer-clinton

Guccifer este hacker-ul roman care a devenit cunoscut dupa ce a spart conturile mai multor vedete, oameni de afaceri si politicieni.

Zeci de oameni politici din lumea intreaga au fost tinta acestui hackerului dar si celebritati precum Bianca Dragusanu, Roxana Ciuhulescu, Irina Reisler, Laura Cosoi, Denisa Barboni, Ada Milea, Cristian Pulhac sau Eduard Talmacean. Hackerul Guccifer a dat lovitura pe conturile vedetelor din Romania la exact un an de la moartea artistei si a tinut sa sublinieze ca atacul informatic este un omagiu adus Madalinei Manole.

 „Din punctul meu de vedere, ea s-a sinucis si ii pare rau. Rugamintea ei, pe care sper sa o vad materializandu-se, e ca ex-sotul ei, Mircea, sa se impace cu parintii ei. Ar fi ca in semn de conciliere nationala”, a precizat romanul.

Hacker-ul a reusit sa ii creeze probleme si celebrei Hillary Clinton dupa ce i-a spart contul de e-mail. Acesta afirma despre Clinton: ‘Hillary Clinton e Înalta Preoteasă a Illuminati’. Dupa spargerea parolei, Clinton a fost bagata intr-un adevarat scandal, fiind anchetata de FBI.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile