Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Imagini răvășitoare cu Mădălina Manole, chiar înainte de a se sinucide! Gesturile ei trădau suferințe adânci

mdlm

Artista și-a pus capăt zilelor în 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Chiar dacă mulți apropiați au vorbit despre suferințele ascunse ale Mădălinei Manole, nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea ei. CIAO.RO are imagini în exclusivitate cu ea, înainte să-și cumpere pesticidul toxic pe i-a curmat viața.

Nefericirea în care Mădălina Manole se scufundase înainte de a-și pune capăt zilelor a fost transpusă într-un jurnal pe care regretata artistă și-l ținea de ceva timp. Fratele ei a fost cel care a făcut publice rândurile în care ea mărturisea ce anume a doborât-o atât de rău, dar și cât de rău o învăluia nostalgia vremurilor în care avea concerte pe bandă rulantă.

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole.

O altă perioadă care a marcat-o foarte mult a fost anul 2003, atunci când a divorţat, acuzându-şi soţul că a înşelat-o. În iunie 2009 Mădălina Manole a născut un băieţel, iar câteva luni mai târziu s-a căsătorit cu iubitul ei şi tatăl copilului, Petru Mircea.

CIAO.RO vă prezintă imagini din perioada în care problemele și gândurile negre începuseră să o copleșească pe Mădălina Manole. Indiferent că era singură în mașină, pe stradă, sau la cumpărături, ea era mereu tristă, gândindu-se parcă doar la probleme la care nu găsea rezolvări.

mdlmm

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.