A MURIT SÂMBĂTĂ SEARA! TRAGEDIE ÎN FAMILIA MĂDĂLINEI MANOLE!

Asupra familiei Mădălinei Manole s-a abătut o tragedie acum, la început de an. Socrul regretatei cântăreței a murit sâmbătă seara. Potrivit primelor informații apărute despre decesul tatălui lui Petru Mircea, bărbatul a suferit un atac de cord și nu a mai putut fi salvat. Soțul artistei este îngenuncheat de durere.

Tatăl lui Petru Mircea a încetat din viață la 77 de ani, după ce a făcut atac de cord. Vestea că Mircea Constantin Dan, fost director şi trompetist al Filarmonicii Botoşani, s-a aflat cu doar câteva minute înainte de debutul spectacolului de aseară. La pauza concertului, dirijorul Tiberiu Oprea a făcut mărturii sfâșietoare la microfon: “Acum o oră s-a stins din viaţă colegul nostru, Mircea Constantin Dan, trompetist, fost director al acestei instituţii, motiv pentru care am dori să ţinem un moment de reculegere”, relatează monitorulbt.ro. Mesajul trist a căzut ca un trăsnet pe instrumentiştii Filarmonicii şi spectatorii prezenţi în sală.

După momentul de reculegere, Tiberiu Oprea a dedicat prima lucrare din cea de a doua parte a spectacolului lui Mircea Constantin Dan. “Următoarea noastră lucrare, uvertura operetei «Cavaleria uşoară» începe cu partida de trompetă. O să-i dedicăm aceasta lucrare. Viaţa merge înainte, muzica noastră cântă despre iubire şi despre a merge mai departe, despre a continua. Este ceea ce vom face noi acum pentru muzică, pentru viaţă, pentru dumneavoastră”, a mai spus Tiberiu Oprea, care la finalul uverturii a ţinut să afirme că “a fost cea mai inimoasă interpretare a «Cavaleriei uşoare» pe care am dirijat-o”. Mulţi dintre foştii colegi ai lui Mircea Constantin Dan au cântat cu lacrimi în ochi, abia abţinându-se să nu plângă, stare din care nu au putut ieşi până la finalul spectacolului.Socrul regretatei interprete de muzică uşoară Mădălina Manole era pensionar, dar colabora în continuare cu Filarmonica Botoşani, participând la mai multe concerte.

Socrul regretatei interprete de muzică uşoară Mădălina Manole era pensionar, dar colabora în continuare cu Filarmonica Botoşani, participând la mai multe concerte.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *