La 8 ani de la moartea Madalinei Manole, fratele artistei rupe tacerea: „Ce sa-i spun? Ca mi-a bagat sora si mama in groapa?”

Pe 14 iulie se implinesc 8 ani de la moartea Madalinei Manole. Artista s-a stins din viata chiar de ziua sa de nastere, cand a implinit 43 de ani.

Desi au trecut atatia ani, familia nu se obisnuieste cu gandul ca „fata cu parul de foc” nu mai este printre noi. Macinata de durere si cu multe intrebari a murit si mama artistei.

Fratele ei a facut o serie de dezvaluiri sfasietoare despre viata de familie, despre modul in care tatal sau isi alina dorul zi de zi.

„Tata o viseaza destul de des. Madalina ii spune mereu ca ea nu a facut ce s-a spus despre ea si ca acum e fericita acolo, cu Serban (n.r.primul sot) si cu mama”, a spus Marian Manole, potrivit Libertatea.

Marian Manole a povestit ca nu si-a mai vazut nepotul de foarte mult timp. El a facut si acuzatii dure la adresa lui Petru Mircea.

„Am renuntat sa-l mai sunam (n.r. Petru Mircea), pentru ca atunci cand am incercat, nu ne-a raspuns. Sa-l sun si ce sa-i spun? Ca el mi-a bagat sora si mama in groapa?”, a mai spus Marian Manole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.