“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre MOARTEA Mădălinei Manole. Detaliile ascunse din JURNALUL cântăreței au fost făcute PUBLICE chiar de fratele acesteia

madalina moarta

Deși au trecut opt ani de la moartea Mădălinei Manole, noi dezvăluiri despre finalul tragic al acesteia au ieșit la iveală. Fragmente din jurnalul cântăreței au fost făcute publice chiar de fratele ei.

Au trecut opt ani de la moartea Mădălinei Manole. Cântăreața și-a pus capăt zilelor bând furadan, un pesticid foarte toxic, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Acum, la ani de la tragedie, ies la iveală noi detalii despre suferințele artistei a cărei moarte a șocat o țară întreagă. Fratele Mădălinei Manole a dat publicității o serie de fragmente din jurnalul cântăreței, în care aceasta scria despre faptul că în ultimii ani ai vieții ducea lipsa celebrității, dar că, totodată, regreta numeroasele momente pe care le-a petrecut departe de familie, scrie B1.

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist”, scria Mădălina Manole în jurnal.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.