“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Groapa, episodul din 16 septembrie 2023. Primele detalii despre cea mai puternică familie din serial, Vlahu

Primul episod din Groapa – 16 septembrie 2023 

Familia nu ți-o poți alege, dar este cea care îți poate modela viitorul, cea care îți poate deschide drumuri sau închide pentru totdeauna. Familia e totul, mai ales atunci când realizezi că ai tăi ascund misterele unui întreg oraș. Sâmbătă, 16 septembrie 2023, de la ora 20:00, pe PRO TV, telespectatorii vor ajunge în „GROAPA” și vor face cunoștință cu o familie pe care nu o vor putea uita prea curând: VLAHU!   

Capul familiei este Sandu Vlahu, iar descrierea și-o va face chiar el în prima parte a episodului: „Eu cunosc fiecare om din orașul ăsta, din ce familie e, dacă e pus pe bine sau pe rău în viață. Străinii care vine la noi în oraș, ori caută scandal, ori caută să pună întrebări”. Căsătorit cu Zina Vlahu, se pare că acesta ar avea trei copii, toți băieți. Mai multe despre fiecare vom descoperi curând.  

Despre activitatea familiei Vlahu își va dori să afle mai multe o jurnalistă curioasă și cu multe întrebări, Alma Coman. Ce nu știe Alma este faptul că viața ei urmează să se schimbe… peste noapte! Motivul? Dragostea: „nici nu pot să explic. Parcă te știam dintotdeauna. Parcă erai cineva foarte al meu”. 

sandu-si-zina-vlahuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cel care îi va fura inima? Chiar el, Sasha, personajul principal, tânărul de la oraș, pasionat de cântat, aparent fără familie, însă cu multe secrete care așteaptă să fie descoperite!  

Pregătiți să-i cunoașteți? „Suntem Vlahii și-i apărăm pe ai noștri. Avem același sânge în vine”. Dar este oare suficient sângele să reunească ceva ce cândva viața a dezbinat?  

Orele se scurg. Povestea care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură este tot mai aproape! GROAPA… sâmbătă, de la ora 20:00, în același timp, pe PRO TV și VOYO! 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.