“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

FURT PE SPATELE “PERSOANELOR DEFAVORIZATE”: Primăria Buzău (zisă și PSD Buzău) se folosește de “integrarea socială” a femeilor de etnie pentru a mai fura ceva bani europeni. Pardon! VOTURI!

Din "Opinia Buzau", ziar de casă al PSD, aflăm urmatoarele: "Proiect european pentru integrarea socială a femeilor de etnie romă, derulat de Primăria Buzău"

ANCA FOTIN SI PROIECTUL CU ROMI 780x470 1

Maimuțoii cred ca le ține figura când vorbesc de integrarea socială a celor de etnie și că nimeni nu observă ce se ascunde în spatele acestui lucru: sa-i voteze! Nu se numește furt ceea ce faceți (pe la PSD) cu privire la campania electorala camuflata din fonduri din afară? 

Din ziarul Opinia Buzau:

„Breaking a Taboo” este noul proiect Erasmus+ în care Primăria Buzău este partener direct. Este vorba despre un proiect despre educația adulților, se adresează priorității legate de integrarea socială și are ca grup țintă fetele și femeile de etnie romă și dezvoltarea lor personală.

„În acest proiect, avem ca parteneri instituții publice și organizații non-guvernamentale din șapte țări și vom lucra, pe parcursul a trei ani, la introducerea documentarului ca instrument în educație, dar și realizarea propriului nostru documentar care va fi difuzat în cadrul mai multor festivaluri de film. Întâlnirea de kick-off are loc, în această perioadă, în Cordoba, Spania. Gazda noastră este Kamira, Federația Națională a Femeilor Rome din Spania, federație care are în componență nu mai puțin de 26 de asociații de profil”, spune Anca Fotin, consilier la Primăria Buzău, care explică faptul că binele unei comunității depinde de implicarea tuturor, indiferent de etnie.

Acest proiect este unul dintre cele 19 parteneriate aprobate (din 135 de proiecte depuse) de către Agenția Națională din Germania, corespunzând apelului din martie 2023.

Reamintim faptul că Primăria Buzău implementează deja un proiect care are ca tematică educația sanitară pentru romi. Spațiul de desfășurare a acestuia este pe strada Depozitului, la nr. 1.; este un spațiu generos pentru desfășurarea de cursuri. Este pornit ca un centru de educație sanitară, numai că, în timp, spunea Anca Fotin, se dorește să i se dea o valență holistică, să capete o destinație care să aducă împreună pe toți cei care ar putea contribui la dezvoltarea comunității din Simileasca. Până în acest moment au existat activități care au implicat mai mult socializarea oamenilor din Simileasca.

VEZI ȘI – Primarul Bolșevic – Constantin Toma: “STARE DE ALERTĂ ÎN BUZĂU. AM CONVOCAT SEDINȚĂ DE URGENȚĂ!”

NOTA REDACȚIEI: @PSD Buzau – Doriți să seduceți iar persoanele de etnie ca să va voteze? Hai să o lăsăm moartă. Știm prea bine cât vă pasă de etnicii ăștia.

Arhiva Stiri Din Surse Buzau:

Angajata Primăriei Buzău prinsă în timp ce transporta votanți din cart. Simileasca

Potrivit informatiilor furnizate de corespondenții noștri, angajata Primăriei Buzău – Andreea Turcan, ar fi fost surprinsă de mai mult ori transportând mai multe persoane de etnie romă din Simileasca, la secțiile de vot de la școala nr.14.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.