FOTO REVOLTATOR: Un TIGAN RASIST AMENINTA PE FACEBOOK CA VA F*TE TOATE ROMANCELE!

Un tigan rasist ameninta pe un grup de Facebook cum va f*te el toate romancele.

Dupa ce ca ii tinem din contributiile noastre la stat, dupa ce ca le oferim atatea drepturi .. au inceput sa faca pe teroristii in Romania, intr-o tara care incerca sa-i integreze dar fara sanse de reusita.

Voi ce parere aveti? Va punem mai jos la dispozitie imaginile si profilul acestui om de nimic:

Il gasiti la aceasta adresa de Facebook: https://www.facebook.com/marius.andronache.16 / va rugam sa nu-l injurati. Atat il duce capul si vocabularul. Este suficient sa vedeti cine este sa va faceti o simpla impresie despre acest „om” care arunca cu noroi in toti …si de ce nu, isi face propria etnie de ras.

In poza se observa foarte bine cum domnul Andronache Marius face diferenta intre tigani si romani. El nu se considera roman, se considera etnic tigan si ataca romanii prin injurii rasiste si amenintari aduse la adresa femeilor care nu-s de originea sa:

VEZI SI: O femeie a fost VIOLATA de patru TIGANI de faţă cu soţul ei. Cei doi au fost luaţi la ocazie de către violatori

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Nu are cu ce!??? Tiganii o au mică…si put!???asta e pielea lor ,are miros specific ca si a noastră,un alt miros specific!Poate,poate fut si ei gunoaiele de femei care dacă au atâta minte in cap să se futa cu ei sunt vai mama lor!???

  2. Nu are cu ce!😂😂😂 Tiganii o au mică…si put!😂😂😂asta e pielea lor ,are miros specific ca si a noastră,un alt miros specific!Poate,poate fut si ei gunoaiele de femei care dacă au atâta minte in cap să se futa cu ei sunt vai mama lor!👍👍👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.