“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

FILMUL COMPROMITATOR in care EPISCOPUL HUSILOR apare facand dragoste cu un ELEV de seminar, actual PREOT – Detalii socante

Secvenţele sunt de-a dreptul şocante. Cei doi intră într-o cameră şi, după ce se sărută preţ de câteva secunde, trec la “acţiune”. Cu acest filmuleţ, Corneliu Bârlădeanu, ar fi fost şantajat de alţi trei preoţi.

La mijlocul lunii iunie, Judecătorii Tribunalului Vaslui au respins propunerea de arestare a celor trei preoţi acuzaţi că l-au şantajat pe episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu. Magistraţii au dispus plasarea lor în arest la domiciliu, impunându-le o serie de obligaţii, pe lângă interdicţia de a părăsi imobilele în care locuiesc.

”Avem mult de lucru, sunt aspecte prezentate de procurori în baza probatoriilor strânse în această perioadă. Noi ne-am spus punctul de vedere în faţa instanţei, avem mult de lucru ca şi apărători în acest dosar, pentru a demonstra că nu a existat infracţiunea de şantaj, astfel cum a fost ea prezentată de procurori.

VEZI SI: Iata cât dădea preotul Pomohaci pentru o „partida homo”

Dar deocamdată discutăm doar despre măsura preventivă şi este important ca ei să fie la domiciliu pentru a putea să-şi facă apărările calificate în acest sens. Vom cântări fiecare pas procedural în dovedirea netemeiniciei acuzaţiilor”, a declarat avocatul Ionel Nechita, apărătorul a doi dintre preoţii inculpaţi.

Filmuletul compromitator poate fi vazut AICI.

VEZI SI: Procurorii au găsit OPT FILME cu EPISCOPUL de Huşi în ipostaze gay alături de bărbaţi diferiţi. Ar fi vorba despre foşti sau actuali ELEVI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.