HALUCINANT Fostul episcop de Husi, acuzat de VIOL, a fost retinut pentru 30 de zile. Informatii TERIBILE din dosar


„Ziarul de Iaşi“ a obţinut detalii incredibile din dosarul în care fostul episcop de la Huşi, Corneliu Bârlădeanu, a fost reţinut pentru viol. Înaltul ierarh, tratat cu mare blândeţe de BOR după ce s-a aflat de orgiile sale sexuale, este acuzat că a profitat de un elev de 17 ani. D.T. l-a filmat cu un ceas inteligent pe episcop. Una dintre agresiunile sexuale ar fi avut loc pe 9 mai 2017, zi în care episcopul şi-a îngropat mama

„Ziarul de Iaşi“ a obţinut date din dosar, referitoare la acuzaţiile care i se aduc lui Corneliu Onilă. Potrivit unor surse, victima acestuia este un fost elev de la Seminarul din Huşi. D.T. are acum 20 de ani şi ar fi fost agresat sexual de mai multe ori de Onilă, în 2017. O serie de înregistrări video ale acelor abuzuri se află în posesia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. O informaţie-şoc: una dintre agresiunile sexuale s-ar fi consumat pe 9 mai 2017, zi în care episcopul şi-a îngropat mama.

Indicii despre agresiunile sexuale comise asupra lui D.T. au apărut în presa din Vaslui încă din 2017. Ziarul „Vremea Nouă“ a publicat în toamna acelui an o înregistrare în care fratele lui D.T., V.T., îi povestea unui alt coleg seminarist cum episcopul a făcut sex cu elevul ce avea pe atunci 17 ani. Liviu Bran, avocatul lui Corneliu Onilă, nu a dorit ieri să comenteze acuzaţiile. După izbucnirea scandalului de la Huşi, Corneliu Onilă a rămas fără funcţia de episcop, însă nu a fost caterisit, fiind trimis la Mănăstirea Văratec.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *