Este NEBUNIE la graniță! Sunt vizați toți românii care trec prin Vama Nădlac 1


Haos la graniță! Poliția de Frontieră a făcut un anunț important pentru toți cetățenii care vor trece prin Vama Năslac 1 pe DN 7, judeţul Arad.

S-au format coloane și timp foarte mare de așteptare la Vama Nădlac 1, pe DN 7, judeţul Arad. Poliția de Frontieră estimează că șoferii cu autoturisme trebuie să aștepte 5 sau chiar 6 ore pentru tranzitarea vămii, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire.

Vama Nădlac 2 de pe Autostrada A1 rămâne operațională exclusiv pentru camioane, nu și pentru autoturisme. La Nădlac 1 pe DN7 infrastructura rutieră este învechită, cu doar patru benzi pentru o fiecare sens, dar sunt și controalele autorităților. La intrare în Ungaria, de exemplu, este un interviu medical, se ia temperatura, de asemenea se verifică și actele pentru ţara de destinație.

Citiți și:  De-a dreptul ȘOCANT! Poliția de Frontieră a descoperit un tunel ilegal lung de 30 de km sub granita dintre Romania si Ungaria

Nu mai intrați in carantină
La intrare în România nu mai este obligatorie carantina instituționalizată, ci doar izolarea la domiciliu, dacă sunt condiții.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile