Alertă la granița României! Oamenii sunt blocați. Este scandal imens


Probleme imense la granița României. Sute de oameni fac scandal din cauza faptului că sunt blocați. Autoritățile nu mai fac față situației create.

Alertă la granița României
Sute de persoane care trec graniţa pe jos sunt nemulţumite de faptul că trebuie să stea în carantină. Oamenii care traversează punctul de frontieră pe jos aşteaptă ore în şir, în căldură, cu bagajele în mâini. Aceştia trebuie să treacă de triaj şi apoi sunt duşi direct în carantină.

Aceștia susțin că nu vor să stea două săptămâni în carantină pentru că așa se pot infecta cu noul coronavirus. Totuși, autoritățile dau asigurări că locurile unde sunt carantinați sunt dezinfectate mereu.

La Vama Nădlac 1 a mers şi prefectul judeţului Arad, Gheorghe Stoian, care a verificat dacă sunt respectate condiţiile de transport ale celor care intră în ţară şi sunt duşi în carantină. Zilele trecute au fost persoane care au reclamat că au fost transportate cu autobuze ocupate peste capacitatea lor.

„Avem sute de persoane care intră pe joc prin Punctul de Trecere al Frontierei de Stat Nădlac 1. Noi avem obligaţia să le asigurăm transportul. Sunt aici, în frontieră, tocmai pentru a supraveghea modul în care se asigură transportul. Cred că de la ultima întâlnire cu toţi factorii de decizie, condiţiile de transport s-au îmbunătăţit”, a spus prefectul Gheorghe Stoian, conform Realitatea Plus.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

7.387 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Nasca Ervin
Nasca Ervin
5 luni in urma cu

Bai oameni buni. Știți ce nu înțeleg eu? In ciuda faptului ca sunt într-o țară din zona roșie aici încep sa fie permise vizetele de la o familie la alta, iar noi dacă vrem sa mergem în țară suntem băgați în carantină, deși nu facem altceva decât sa mergem din casa noastră din țara străină, la casa părintească in iubita noastră Românie.
Dar in schimb nu o putem face pentru ca statul român a impus niște legi și precauții precum niciunde în întreaga Europa. Oare dece? Pentru ca carantina instituționalizată este finanțată din fonduri europene? Ca sa mai poată fura și de acolo?