De-a dreptul ȘOCANT! Poliția de Frontieră a descoperit un tunel ilegal lung de 30 de km sub granita dintre Romania si Ungaria

Agenții de la Poliția de Frontieră au descoperit un tunel ilegal de metrou folosit pentru contrabandă cu oameni și care se întinde pe o distanță de 30 de km sub frontiera dintre Romania si Ungaria.

Tunelul ilegal al metroului a fost descoperit în timpul săpăturilor de către angajații unei firme din Nadlac după ce mai multe clădiri din zona înconjurătoare au suferit daune grave din cauza scufundării solului.

Patru trenuri de metrou au fost confiscate de Politia de Frontiera și sunt planificate să fie demontate, deoarece experții cred că trenurile ar putea transporta până la 1.500 de persoane pe oră pe o distanță de 30 de km.

„Mereu am crezut că ceva era înșelător în acea clădire. Mii de unguri se revărsau în stradă în fiecare zi, care păreau să iasă de nicăieri ”, a declarat un localnic.

Autoritățile sunt, de asemenea, îngrijorate de faptul că mulți criminali ar fi putut fi introduși în Romania, deoarece una dintre gări este situată direct sub o închisoare din Ungaria de înaltă securitate, la numai 23 de km de granita.

„Autoritățile ungare au confirmat că există o conexiune directă de la închisoarea de înaltă securitate la stația de metrou subterană de care paznicii nu erau complet conștienți”, a confirmat un oficial al Politiei de Frontiera.

n.r.: In aceasta stire puteti avea incredere:)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.