“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Doi polițiști s-au împușcat într-o singură zi. Ce se întâmplă în MAI?

masina politie 1000x600 1

Un tânăr polițist în vârstă de 22 de ani și-a luat viața joi, folosindu-și arma din dotare, în județul Constanța. Acesta, originar din județul Vâlcea, activa ca polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța începând cu anul 2023.

Potrivit informațiilor Europol Constanța, polițistul în cauză a sosit la serviciu mai devreme decât de obicei, a luat o citație pentru a avea un motiv să iasă în teren, a urcat în mașina de poliție, s-a deplasat pe un câmp și s-a împușcat în cap. Glonțul a părăsit vehiculul prin portieră. La descoperirea sa, colegii de breaslă au constatat că portierele mașinii de poliție erau blocate, fiind necesară spargerea unui geam pentru a putea accesa interiorul autovehiculului.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost alertat în seara zilei de 30 noiembrie cu privire la descoperirea unei persoane decedate în comuna Cumpăna, aceasta prezentând o rană împușcată la nivelul capului. La sosirea autorităților la locul incidentului, s-a confirmat această informație, fiind identificată victima drept un bărbat de 22 de ani, din județul Vâlcea, polițist în cadrul IPJ Constanța începând cu anul 2023. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța coordonează cercetările privind infracțiunea de ucidere din culpă, pentru a elucida circumstanțele exacte ale tragediei.

Testele psihologice prealabile nu au relevat existența unor probleme de ordin psihic sau emoțional la tânărul polițist.

În aceeași zi, 30 noiembrie, un alt polițist, în vârstă de 47 de ani, din Botoșani, s-a sinucis. Acesta a fost găsit împușcat la mormântul fiicei sale, care a decedat în urmă cu peste 20 de ani, la vârsta de un an. Bărbatul, care ocupa funcția de șef la postul de poliție din Stăuceni, a fost supus unei evaluări psihologice în 2021, iar rezultatele nu indicau probleme de ordin mental.

Deși cauzele exacte ale gestului extrem nu sunt cunoscute, se presupune că moartea fiicei sale ar fi putut fi un factor relevant care l-a determinat pe polițist să recurgă la acest gest tragic.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.