“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

L-AU “SINUCIS” MILIȚIENII? Un tânăr s-ar fi spânzurat în arestul IPJ, unde, teoretic, era păzit de poliție!

img 63

Un individ în vârstă de 28 de ani, rezident în Craiova, s-a sinucis în arestul IPJ Dolj, după ce, în prealabil, a încercat să evadeze și a fost recapturat.

Vineri seara, în jurul orei 20.00, tânărul de 28 de ani, aflat sub reținere legală și asupra căruia instanța emisese un mandat de arestare preventivă, a încercat să fugă în timp ce era escortat către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Deși a fost imediat reținut de către polițiști și încarcerat, incidentul a determinat întocmirea unui dosar penal pentru tentativă de evadare.

Ulterior, în jurul orei 20.43, personalul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj a raportat descoperirea tânărului spânzurat. Polițiștii au inițiat imediat manevrele de resuscitare, solicitând, de asemenea, intervenția unei ambulanțe. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse de către cadrele medicale, individul a fost declarat decedat.

Investigațiile sunt acum în responsabilitatea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.