“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

Din COCINA: Andra si Maruta si-o pun, pe bani, cu PSD! Primarul Buzaului: „Voi ciocni cu fiecare! Șampania o dau eu!”.

porci psd

Primarul PSD-ist Constantin Toma îi invită pe toți buzoienii să petreacă Revelionul în Piața Dacia (sa isi mai faca ceva propaganda).

Primarul a anunțat că va fi pe scenă împreună cu “etnica” Andra pentru a număra secundele dinaintea trecerii în noul an (furat de PSD).

Apoi, Constantin Toma va coborî printre tembelii care l-au votat și împreună cu viceprimarul Ionuț Apostu va oferi și va ciocni câte un pahar de șampanie cu ei.

„A fost un an bun pentru orașul Buzău, s-au înfăptuit multe. Le promit buzoienilor că 2018 va fi la fel, modernizarea Buzăului va continua în ritm accelerat. Vă invit pe toți în Piața Dacia să ciocnim împreună un pahar de șampanie”, a spus Toma.

Prezentatori fiind Cătălin Măruță (fara putza) și Mădălina Manolache.

VEZI SI: SE ZGUDUIE COCINA SI LA BUZAU! PENALII DIN PSD IL VOR PE CEL MAI BUN MEDIC DIN ORAS LA EI IN PARTID!

„Andra și Măruță la 20 de mii de euro de revelion, nu e mult.”

„20 de mii de euro de revelion pentru Andra, care vine cu toată formația sa, inclusiv dansatoarele, plus Măruță prezentator, e un preț bun. Mai ales că va cânta la cea mai bună oră, imediat la intrarea în noul an. Eu știu că în aceeași seară, Andra va cânta și la București, pentru 24 de mii de euro. Știți cât cere Smiley de revelion ? 33 de mii de euro pentru o oră! Smiley a ajuns să coste 17 mii de euro în timpul anului! Deci, voi la Buzău, cu Andra & band și Măruță, de revelion și chiar la ora 24.00, ați ieșit chiar bine. Probabil că s-a negociat din timp”.

In loc sa faca ceva cu banii din bugetul local, primarul Toma … isi bate joc si invita toate mizeriile si putorile la Buzau pentru propaganda personala si a partidului penal din care face parte.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.