“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Diana ȘOȘOACĂ către parlamentari: “Asta sunteți, mișeilor! Niște prostituate vremelnice care își vând serviiciile sexuale politice oricui dă cu banul mai mult”

DECLARAŢIE POLITICĂ adresată de către: Senator Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

image 2021 09 26 25062047 41 diana sosoaca protest contra restrictiilor covid

Stimați Senatori,

Este o rușine să aveți calitatea de parlamentari români și să nu luați atitudine împotriva actelor de trădare din Parlamentul României și din politica românească.

Am asistat la cea mai josnică și abjectă ședință așa-zis solemnă de Ziua Națională a României, la 3 zile după eveniment, pe un motiv de cea mai joasă speță aruncat presei șpăguite care nu a reacționat fiind părtașă, în cea mai mare parte, la actul de trădare al României, acela că parlamentarii sunt în circumscripție și vor să asiste la paradele din orașele lor, paradele mizeriilor și prostituatelor politice românești.

Asta sunteți, mișeilor! Niște prostituate vremelnice care își vând serviiciile sexuale politice oricui dă cu banul mai mult. Joia trecută, de Sf. Andrei, puteați face o ședință solemnă, că și așa aveți numai zile libere și nu faceți nimic în comisii. 10 minute alocate la peste 30 de inițiative legislative.

Puținii parlamentari de bun-simț tac pentru ca nu cumva să îi facă albie de porci mizeriile haznalelor tv precum gâzii de toată jena, abjectul răspopit căruia îi curg balele de la atâtea mizerii scoase pe gură doar pentru că îl plătesc niște abjecți și cu fața schimonosită de la atâta poziție în genunchi pentru a linge pantofii grofilor moderni ce îi comandă să o denigreze pe Șoșoacă și toți patrioții ce apără România.

Jignirile aduse poporului român care votează S.O.S. România și Șoșoacă sunt de cea mai joasă speluncă americanoidă și cretinoidă, ce a demonstrat că Haznaua TV urăște visceral poporul român și îi dorește moartea pentru ca niște putori din țara ce îi plătește să manipuleze românii, să preia total conducerea și să îi înlocuiască pe români. Puțiți cu toții a fecale, mai rău ca o vidanjă!

Oricine, și mai cu seamă Șoșoacă, care invocă drepturile și libertățile poporului român este făcut putinist și agent rus, de cine, gâde? Taman de voi, care sunteți spioni CIA și Mossad? Voi, cei care ați adus minciuna la nivel de adevăr absolut și încălcați toate normele democrației, fiind de fapt promotorii nazismului modern? Voi care propovăduiți legea talionului și ați omorât oameni în pandemie, terifiindu-i pentru un pumn de dolari? Criminalilor! Apropos, cionfligarilor, cum e războiul din Ucraina? Nu mai câștigă Zele? Vă este frică de Putin? Păi, de ce, haznalelor, dacă Zele vă apără pe tocurile lui la bară? Sau s-a întâmplat ceea ce am spus de la început? Ați pierdut, paparudelor!

De ceea ce vă e frică, nu veți scăpa!

Ședința solemnă a Parlamentului a fost cea mai insolentă ședință de Ziua României. În lipsa Președintelui, aflat la plajă și shopping în Dubai, în lipsa prim-ministrului, aflat la lins pantofi prin Washington DC, încercând să îi lingă înaintea altui lingău Boc de Cluj, în speranța unei promisiuni de prezidențiale câștigate, cu dâre perpetue de salivă București via Washington, Tel Aviv, Bruxelles etc, în lipsa a jumătate de miniștri aflați la dat lustru pantofilor linși de mai-marii lor, cu un UDMR, ong-ul din Parlamentul României, care a jignit întreaga națiune română menționând că România le-a cauzat un grav prejudiciu de 1 decembrie 1918, transformându-i din majoritari în minoritari, falsificând istoria, întrucât nu au fost niciodată majoritari, fiind nevoiți să maghiarizeze numele românilor și să omoare pe capete români, dar și evrei prin regimul Hortyst, și un parlament 99,99% imbecilizat și cu capul plecat, fără pic de onoare și demnitate, pentru a-și apăra țara și nația în fața mizeriilor antiromânești perorate de la tribună, o singură româncă s-a ridicat și a oprit minciunile și trădarea UDMR ului. Că d-aia mă urâți și denigrați, insectelor!

După mine, deputatul Ciprian Ciubuc, Gen. Nicolae Roman și Mihai Lasca, au adresat cuvinte de ocară trădătorilor patriei noastre. În acest timp, un gândac, o insectă useristă de care nu a auzit nimeni vreodată, de nu știam nici măcar că e parlamentar, un adormit și amețit prin Camera Deputaților, Teniță, a încercat prin jigniri să ne oprească din a mai apăra onoarea României. Gândacul se plimba cu cămașa scoasă din pantaloni și avea o față de consumator de orice, numai de apă nu. Trimiterea către o fabrică de panificație, l-a făcut să renunțe.

Rebuturile de tinichea, partidul coclit, nu a schițat nici un moment vreun gest împotriva actului de trădare al României, întrucât înțelegerea cu PSD, PNL, USR și UDMR implică multă tăcere și compromisuri de o gravitate infracțională. Înalta Trădare în Parlamentul României și-a atins apogeul, deși cred că se poate și mai mult! Gândacii au invadat politica românească! Făina de insecte este scăparea noastră, a tuturor!

Gândacilor, făceți-vă făină!

Data: 05.12.2023        

Vă mulțumesc!

Senator Partidul S.O.S. România

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.