“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14NOUTATI

COMUNITATEA IDENTITARĂ DESPRE TERORISMUL CULTURAL

Legea anti-legionară e terorism cultural!

Picsart 23 11 30 23 15 10 123 e1701403092702 768x521 1

În noaptea de Sfântul Andrei (29 Noiembrie -30 Noiembrie), în anul 1938, era asasinat Corneliu Zelea Codreanu, liderul și fondatorul Mișcării Legionare, alături de alți 13 legionari (Nicadorii și Decemvirii), din ordinele regelui corupt Carol al II-lea.

Astăzi, la 85 de ani de la această crimă, comemorarea personalităților legionare, sau orice referire pozitivă la Legiunea Arhanghelului Mihail, este considerată o infracțiune sub legea anti-legionară, o lege tiranică, anti-constituțională și anti-românească. Aceasta a fost votată în Parlamentu României, în 2015, după ce a fost propusă de Crin Antonescu, fost președinte PNL, aflat sub influența institutului anti-românesc „Elie Wiesel”.

În această noapte, membri Comunității Identitare din Cluj-Napoca au afișat, la lumina torțelor, un banner cu mesajul „Libertatea asasinată, sugrumată, prin legea 217/2015 nedreaptă”, în semn de protest față de această lege ce încalcă dreptul la liberă exprimare, dreptul la liberă asociere, libertatea religioasă, libertatea politică, libertatea de cercetare, Constituția României, drepturile omului și legislația internațională. Practic, legea anti-legionară îi obligă pe români să gândească „cum trebuie”, cum vrea sistemul și politrucii moderni de la institutul „Elie Wiesel”, nu așa cum dorește fiecare.

Foarte mulți tineri îl consideră pe Corneliu Zelea Codreanu un erou național, o mulțime de români îl cinstesc ca sfânt, însă dacă aceștia își manifestă simpatiile în public, riscă să ajungă în spatele gratiilor conform sancțiunilor prevăzute de tirania legii 217/2015. Oameni cinstiți ce respectă legea, pot devenii victimele abuzurilor noilor bolșevici și asimilați cu criminalii, hoții, violatorii, proxeneții, traficanții de droguri și alți infractori. Pentru ce? Pentru un tricou cu o personalitate legionară, pentru un parastas în memoria unui personaj interzis, pentru un simbol ce nu le place comuniștilor, pentru un cântec sau o poezie scrise de un legionar, pentru că își exprimă public viziunile incorect politice ce nu sunt pe placul celor de la putere, pentru că refuză să fie niște sclavi și vor să gândească liber.

Astăzi, la 34 de ani, de la revoluția anti-comunistă din 1989, când sute de români au murit pentru ca noi să trăim într-o țară liberă, într-un stat membru UE ce se pretinde a fi democrat, există legi de inspirație totalitară ce permit niște abuzuri demne de perioada stalinistă. Asociația Comunitatea Identitară România nu încurajează pe nimeni să încalce legea 217/2015, chiar dacă este una nedreaptă, însă cât timp mai există o fărâmă de libertate de exprimare în România, cât să mai permită criticarea unor legi anti-democratice, vom striga clar și tare: LEGEA ANTI-LEGIONARĂ E TERORISM CULTURAL! Prin acțiunea din noaptea aceasta nu am urmărit încălcarea acestei norme anti-românești, ci atragerea atenției asupra unei nedreptăți, prin care mii de oameni pot ajunge la închisoare pentru delicte de opinie. Susținem abrogarea legii anti-legionare și a tuturor legilor anti-românești, așa cum am scris și în acest APEL.

via Comunitatea Identitară România

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.