“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cîțu pregătește lovitura pentru Rafila. Este in joc certificatul COVID

Citu 2 1000x600 1 1

PSD trebuie să hotărască dacă susține legea privind introducerea certificatului digital împotriva COVID.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a pasat colegilor de la PSD, din coaliția de guvernare, responsabilitatea pentru adoptarea legii certificatului verde împotriva COVID. El a vorbit despre măsurile luate de Ministerul Sănătății pentru a opri valul 5 de Covid și despre legea privind certificatul verde.

În acest context, Florin Cîțu susține că măsurile împotriva COVID trebuie adoptate de Ministerul Sănătății. El crede că instituția condusă de Alexandru Rafila trebuie să-și asume un plan de măsuri, a căror eficiență să fie evaluată ulterior.

„Ca să evaluezi ceva, trebuie să vezi. Putem fiecare să avem o opinie, dar nu este normal, nu este profesionist. Poate există un plan la Ministerul Sănătății. Haideți să le dăm șansa celor de la Ministerul Sănătății și după aceea vom vedea dacă realitatea a infirmat sau nu acel plan de măsuri”, a precizat Florin Cîțu.

Cîțu face apel la compromis pe tema certificatului verde
Fostul premier PNL a arătat că partidele din coaliție trebuie să ajungă la un compromis pe legea certificatului verde. Florin Cîțu a mai spus va readuce în dezbatere, la ședința coaliției proiectul de lege privind certificatul verde. Adoptarea legii, a subliniat, depide de PSD.

„Există un certificat verde, există un proiect la Camera Deputaților. Eu cred că e o variantă de compromis, dacă se dorește în coaliție. Când am vrut să fac un proiect de lege, l-am depus la Parlament. E foarte simplu. În coaliție voi aduce din nou pe masă proiectul de lege. UDMR știu că vrea să fie adoptat. Atunci când am depus proiectul, rata de vaccinare a crescut. Când nu s-a mai discutat, s-a văzut că a scăzut. Totul e la PSD acum”, a declarat Florin Cîțu pentru TVR.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.