“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Celebrul medic român Alexandru Rafila face anunțul care zguduie lumea politică!

raff

Deputatul social-democrat, Alexandru Rafila, a vorbit despre alegerile prezidențiale din 2024. Reprezentantul României la OMS a spus clar ce decizie a luat cu privire la candidatura sa.

Alexandru Rafila șochează pe toată lumea. Deputatul PSD a luat o decizie cu privire la alegerile prezidențiale
Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a fost invitat în emisiunea ”Insider Politic”, difuzată la Prima TV. În cadrul emisiunii, acesta a fost întrebat dacă va candida din partea PSD la alegerile prezidențiale din 2024. Deputatul social-democrat a precizat că obiectivul lui nu este de a candida pentru funcția de președinte al României.

“Mai avem mult până la alegerile prezidenţiale şi nu am un astfel de obiectiv. Sigur că în viaţă nu poţi să spui ”niciodată nu va fi ”sau aşa ceva, dar nu este, cu siguranţă, obiectivul meu. Eu cred că Partidul Social Democrat în momentul de faţă oferă o alternativă la actuala guvernare, sunt foarte mulţi colegi foarte buni pe domeniile lor de activitate şi cred că este un lucru important, în România, noi trebuie să facem o pace socială şi să schimbăm mentalităţile astea de excludere, de ciclicitatea aceasta a modului de manifestare a unor atitudini antidemocratice, cum se întâmplă în momentul de faţă. Aţi văzut chestiunea cu Avocatul Poporului care a fost tranşată de Curtea Constituţională în unanimitate, ca să nu mai fie discuţii că ”Domnule erau unii care erau influenţaţi de PSD”. Deci şi ăia care au fost influenţaţi de PSD şi PNL şi poate de USR au votat la fel , pentru că nu era constituţional, în mod evident”, a explicat Rafila.

Cum ar trebui să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale
Alexandru Rafila a mai spus că social-democrații trebuie să aibă un candidat care să își propună dezvoltarea României, fără tensiunile din zona politică.

“Noi trebuie să ieşim din această ciclicitate în care facem lucruri care sunt la limita democraţiei sau sunt la limita legii şi sunt antidemocratice, menţionând predecesorii care au făcut acelaşi lucru. Dacă nu ieşim din acest cerc, atunci nu o să ne facem bine niciodată şi cred că dacă Partidul Social Democrat va avea pentru preşedinţia României un candidat şi nu mă refer niciun fel la persoana mea, care să aibă ca obiectiv dezvoltarea României sănătoasă fără aceste tensiuni care se manifestă în zona politică şi care au reverberaţii foarte mari în zona socială şi care au consecinţe în plan economic cred că Partidul Social Democrat poate să ofere un astfel de candidat, iar aşa-zisul bazin tradiţional care a făcut imposibilă victoria în turul doi cred că trebuie depăşit, pentru că dacă ne vom comportam normal atunci şi ne vom comporta deschis, responsabil şi asumat, vă spuneam, cred că putem să avem un candidat puternic. Dacă va întruni aceste condiţii, îl voi sprijini cu toată puterea”, a menţionat Rafila.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.