Câți agenți are Putin în România?

Dacă vreți să crească aversiunea față de refugiați și față de instituțiile europene, jigniți-i în continuare pe români! Acuzați-i că ar fi oameni ai Moscovei pe cei care au curajul să spună ce gândește 70% din populație!

Guvernul ar trebui să se folosească de instituțiile discrete pe care le are la dispoziție și să îi deconspire pe agenții lui Putin. Cu acte, cu interceptări, cu bani încasați, cu tot. Să vedem și noi dacă sunt 20 sau 50 de inși care lucrează pentru Putin. Din punctul meu de vedere (nesecuristic), ultimii agenți ai Moscovei au fost generalul Militaru și politrucii mâhniți care au încropit „Scrisoarea celor 6”. Dintre ei s-a detașat Brucan, fondatorul și mentorul GDS.

„Corupția ucide”, „Vaccinați-vă, oameni buni!”, „Ești conspiraționist!”, „Ești omul Moscovei!” nu sunt argumente. Sunt lozinci. Sunt caraghioslâcuri din categoria „Greta salvează Planeta”. Cu dovezi, băieți, cu dovezi! Știu, e greu, poliția gândirii n-are nevoie de dovezi. Asta-i situația, românii încă mai gândesc. Țara asta n-a devenit o multinațională. Peste 90% dintre alegători refuză să voteze un partid de teambuilding și de trotinetiști. Teambuilding-urile au fost tabere de instrucție pentru agitatorii din Piața Victoriei.

Citiți și:  Macron Viteazul declară RĂZBOI TOTAL RUSIEI!

Din noiembrie 2015 încoace, poporul român este antrenat pentru neopăgânism. Avem preoți batjocoriți și bătrâni fericiți pentru că fiii lor vor fi mirese. Aaaa, era să uit! Tot din noiembrie 2015, n-ai ce căuta în sistemul de sănătate dacă ai absolvit Facultatea de Medicină.

Dovezi, insist, dovezi despre agenții Moscovei! Dacă nu apar dovezi înseamnă că această ambiguitate stagnantă le convine celor care țin dovezile pentru ei. Sau nu le au. Dar le au, stați liniștiți, că le au! E evident că Rusia are cârtițe pe aici. 20, 30, 40, dar nu câteva milioane. Dacă nu apar probe înseamnă că se dorește ca acest popor să fie cenzurat.

Citiți și:  Fratele cel Mare e cu ochii pe tine!

Românul e tolerant, dar se simte înșelat când vede că oaspeții pe care i-a compătimit și i-a ajutat material trăiesc mai bine decât copiii lui. Și nu oriunde. Chiar aici. În România. Da, românul le plângea de milă, iar ei răspundeau cu dispreț. Și își lingeau rănile cu lux.

Razvan Ioan Boanchis

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu