BOMBA nopții! Tudose l-a făcut MUCI pe Badea, în direct! A luat apărarea procurorilor DNA și le-a ÎNGROPAT pe Shhaideh și Plumb!

Tudose l-a făcut muci pe Badea, în direct! A luat apărarea procurorilor DNA și le-a îngropat pe Shhaideh și Plumb!  Tudose, raspuns pentru Mircea Badea care l-a intrebat daca „orice procuror poate face discretionar remaniere”: Eu nu cred ca e vreun procuror care sa faca dosare pe banda unor nevinovati doar ca sa fie remaniat guvernul. Exista prezumtia de nevinovatie, dar acei ministri au o problema de imagine.

Mircea Badea a intrat in dialog cu premierul Mihai Tudose pe obisnuita „pasa” de la finalul emisiunii „Sinteza zilei” si l-a intrebat insistent daca HotNews.ro l-a citat corect cand a spus ca „eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o „mica remaniere”.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

La raspunsul afirmativ al premierului, Badea a insistat ce inseamna „probleme penale” si l-a intrebat daca „orice procuror poate face remaniere in guvern”:

„Nu stiu cum e la Bruxelles, dar in Romania, Justitia e facuta de judecatori si nu de procurori. Dar, conform lucrurilor pe care dumneavoastra le enumerati, inseamna ca orice procuror poate face discretionar remaniere in guvern fara niciun fel de raspundere atunci cand acuzele se dovedesc false, asa cum au fost si in cazul lui Victor Ponta pe care u vrut sa-l ‘remanieze’. deci, orice procuror poate face discretionar remaniere in guvern?”

„Exista prezumtia de nevinovatie, dar e clar ca acei ministri au o problema. E posibil ca aceste probleme sa afecteze si imaginea guvernului si atunci se impune remanierea lor […] Nu orice procuror poate face remaniere”, a spus premierul.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

„Atunci numai cei ai doamnei Kovesi?!”, a venit replica lui Mircea Badea.

Vizibil incurcat, premierul a raspuns: „Eu nu cred ca cineva ar fi atat de determinat sa faca niste dosare pe banda rulanta unor nevinovati ca sa remanieze guvernul. Nu se joaca nimeni cu asa ceva. Chiar daca mai exista derapaje, am incredere ca lucrurile nu se pot duce in halul asta”. Sursa: Comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.