“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Barbat din Slobozia, amendat cu 1.000 de lei dupa ce s-a basit langa un politist local

flatulenta

Un politist local din Slobozia a reusit sa-si uimeasca sefii dupa ce a inregistrat o premiera si l-a amendat cu 1.000 de lei pe un barbat pe motiv ca a tras un vant, dupa cum a si scris agentul, negru pe alb in procesul verbal, transmit Stirile ProTv.

Politistul local si un agent de la Rutiera erau in misiune pe un bulevard din Slobozia. Vanau soferi care parcau neregulamentar si tocmai se pregateau sa sanctioneze pe cineva. Atunci a aparut individul care intr-un gest solidaritate cu cei amendatii s-a apropiat de ei si a inceput sa traga vanturi.

Deranjat de gestul nepotrivit al barbatului, politistul local a scos chitantierul si l-a sanctionat cu 1.000 de lei pe barbat pentru ca ar fi provocat indignarea persoanelor din jur.

Laurentiu Abaza, Directorul POLITIEI LOCALE SLOBOZIA: “Este inadmisibil sa accepti un astfel de comportament ostentativ in total dispret fata de cei ce sunt in jurul tau. Iar o neinterventie a agentului politiei locale poate ar fi fost mai de condamnat.”

Cel in culpa nu a semnat procesul verbal de contraventie si intre timp a plecat la munca in strainatate .

Agentul care a aplicat sanctiunea a fost la randul lui mustrat de superiori, desi acestia spun ca a respectat legea.

Barbatul care a tras vanturi si l-a sfidat pe omul legii nu a contestat pana acum sanctiunea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

16 comentarii

 1. URMEAZA SA LUAM AMENDA DACA O SA CASCAM PE STRADA, DACA FACEM PRIMUL PAS CU PICIORUL STANG SAU CHIAR DACA, CLIPIM DIN OCHI PE LANGA UN POLITIST SAU O DOMNISOARA. NU ESTE VOIE SA CONDUCI CU OCHII INCHISI, CHIAR O FRACTIUNE DE SECUNDA. ASA CA, NU MAI STRANUTATI CAND TRECETI CU MASINA PE LANGA UN POLITIST. DACA VA CURGE NASUL, NU SUFLATI IN BATISTA CA LUATI AMENDA. PROBABIL CA MAI BINE ESTE SA SUFLATI PE IARBA.DAR SI ATUNCI LUATI AMENDA. DACA VA MIROASE GURA, NU MAI RESPIRATI CANDV TRECETI PE LANGA UN POLITIST. INTOARCETI CAPUL CAND TRECETI PE LANGA EI, POATE CRED CA VRETI SA II AGATATI, NICIODATA NU STII CE ESTE IN CAPUL LOR.

 2. URMEAZA SA LUAM AMENDA DACA O SA CASCAM PE STRADA, DACA FACEM PRIMUL PAS CU PICIORUL STANG SAU CHIAR DACA, CLIPIM DIN OCHI PE LANGA UN POLITIST SAU O DOMNISOARA. NU ESTE VOIE SA CONDUCI CU OCHII INCHISI, CHIAR O FRACTIUNE DE SECUNDA. ASA CA, NU MAI STRANUTATI CAND TRECETI CU MASINA PE LANGA UN POLITIST. DACA VA CURGE NASUL, NU SUFLATI IN BATISTA CA LUATI AMENDA. PROBABIL CA MAI BINE ESTE SA SUFLATI PE IARBA.DAR SI ATUNCI LUATI AMENDA. DACA VA MIROASE GURA, NU MAI RESPIRATI CANDV TRECETI PE LANGA UN POLITIST. INTOARCETI CAPUL CAND TRECETI PE LANGA EI, POATE CRED CA VRETI SA II AGATATI, NICIODATA NU STII CE ESTE IN CAPUL LOR.

 3. Politia locala face de ras Politia Romana,mai bine sa-i lase la rangul de GARDIENI PUBLICI acolo le este locul .

  1. CORECT…politie locala=agramatii cu maxim 10 clase…taranoi cocliti plini de ei…gardieni publici da, asta este definita corecta….un soi de paznici la oi….mai rasariti oleaca…!

 4. Politia locala face de ras Politia Romana,mai bine sa-i lase la rangul de GARDIENI PUBLICI acolo le este locul .

  1. CORECT…politie locala=agramatii cu maxim 10 clase…taranoi cocliti plini de ei…gardieni publici da, asta este definita corecta….un soi de paznici la oi….mai rasariti oleaca…!

 5. Mai bine il baga direct la inchisoare si ii mai dadea si o mama de bataie nesimtitului… Nu stiu ce poate fi mai mult de criticat: lipsa respectului in fata unui om care reprezinta o institutie in stat care incerca sa-si faca treaba, caci basina la o prima vedere pare sa fi fost fortata de l-a enervat pe Garcea sau abuzul vadit exprimat de un om imbracat in uniforma, care deranjat de fapta inculpatului isi pierde mintile si nu mai e capabil sa ia o atitudine rationala.

 6. bai astia care sunte-ti contra omului ce a tras un vant ce mai zice-ti de nemti ca trag vanturi si la masa si in restaurant si oriunde?mai nou trebuie sa te duci in padure sau la marginea orasului sa tragi un vant sa nu te auda nimeni ??wtf ce lume idioata din cauza asta se duce pe pla romania

 7. Mai bine il baga direct la inchisoare si ii mai dadea si o mama de bataie nesimtitului… Nu stiu ce poate fi mai mult de criticat: lipsa respectului in fata unui om care reprezinta o institutie in stat care incerca sa-si faca treaba, caci basina la o prima vedere pare sa fi fost fortata de l-a enervat pe Garcea sau abuzul vadit exprimat de un om imbracat in uniforma, care deranjat de fapta inculpatului isi pierde mintile si nu mai e capabil sa ia o atitudine rationala.

 8. bai astia care sunte-ti contra omului ce a tras un vant ce mai zice-ti de nemti ca trag vanturi si la masa si in restaurant si oriunde?mai nou trebuie sa te duci in padure sau la marginea orasului sa tragi un vant sa nu te auda nimeni ??wtf ce lume idioata din cauza asta se duce pe pla romania

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.