“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

LUPUL MORALIST: Un POLIȚIST cu aviz ”apt psihologic”, și-a VIOLAT FETIȚA de 12 ani!

politist local retinut

Un individ în vârstă de 48 de ani, angajat în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Satu Mare într-o poziție neoperativă, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzat de agresiune sexuală împotriva unei fete de 11 ani, care este fiica partenerei sale. Incidentul a dus la reținerea acestuia pe data de 18 decembrie 2023 de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale. În urma acestui caz, individul a fost suspendat din funcție.

Autoritățile locale au subliniat că înainte de acest eveniment, persoana în cauză nu a ridicat suspiciuni în cadrul instituției și nu a avut abateri disciplinare înregistrate în timpul desfășurării activității sale profesionale.

În urma unui examen psihologic anual efectuat la începutul lunii decembrie a acestui an, individul a fost evaluat ca apt, fără identificarea unor probleme comportamentale în prezent sau în anii anteriori.

Cu toate acestea, în urma reținerii de către organele judiciare, s-a luat decizia suspendării sale din funcție până la finalizarea cercetărilor, respectându-se toate procedurile legale corespunzătoare.

Conducerea Poliției Locale Satu Mare a subliniat intoleranța față de orice formă de conduită neadecvată din partea angajaților și a asigurat că vor fi luate măsuri ferme împotriva celor care încalcă normele legale specifice.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare, iar individul în cauză va fi supus procesului judiciar conform procedurilor legale în vigoare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.