“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIESOCIETATE

Un POLIȚIST LOCAL a fost reținut după ce a agresat SEXUAL un minor

politia politist uniforma de politie d1712c861b

Un angajat al Poliției Locale din Satu Mare a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub acuzația de agresiune sexuală asupra unui minor, situație ce a determinat suspendarea sa din funcție. Informația a fost confirmată marți de către Primăria Satu Mare.

Potrivit declarațiilor, la data de 18 decembrie 2023, ofițerii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani, suspectat de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală cu un minor. Acesta activa în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Satu Mare într-un rol neoperativ, desfășurând activități specifice de dispecerat.

În urma acestor evenimente, angajatul Poliției Locale a fost suspendat din funcție. Deși în trecut nu au fost semnalate comportamente sau abateri disciplinare, și-a desfășurat activitatea conform regulilor profesionale. În plus, examenul psihologic anual efectuat la începutul lunii decembrie a atestat aptitudinea sa și nu a identificat probleme comportamentale.

În lumină cu măsurile de reținere luate de autoritățile judiciare, acesta a fost suspendat din funcție până la finalizarea investigațiilor în curs. Conducerea Poliției Locale a subliniat că nu tolerează nicio formă de conduită inconformă din partea angajaților și va aplica măsurile legale adecvate în astfel de cazuri.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.