ATENTIE COCALARI! SE RIDICĂ MAŞINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

Cocalari, MARE ATENTIE unde vă parcaţi maşinile!

Azi a început operaţiunea de ridicare a maşinilor oprite ori parcate neregulamentar, de cocalarii nesimtiti, pe domeniul public. Primele autoturisme vizate au fost pe strada Pietroasele, vis-a-vis de Şcoala numărul 11. Şoferii s-au ales numai cu roţile blocate, pentru că au ajuns la maşini chiar în momentul în care se pregătea ridicarea lor. Chiar şi aşa, vor trebui să scoată din buzunar minim 600 de lei.

În această dimineaţă, la solicitarea poliţiştilor locali, şi-a făcut apariţia utilajul Urbis, de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Victime au căzut şoferii ale căror maşini au fosr parcate pe strada Pietroasele, peste drum de Şcoala 11. Spre norocul lor, şoferii şi-au făcut apariţia înainte ca maşinile să fie urcate pe platformă, astfel că nu vor mai fi nevoiţi să plătească şi depozitarea. Chiar şi aşa, şoferii tot vor scoate din buzunar aproximativ 600 de lei, 300 pentru deplasarea urilajului şi aproape 300 pentru amendă.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Odată demarată această acţiune, poliţiştii locali dau asigurări că nu se va mai opri, iar toate maşinile parcate ori staţionate neregulamentar riscă să fie ridicate.

Maşinile ridicate vor fi depozitate la sediul societăţii Urbis Serv, însă proprietarii vor trebui să plătească câte o sută de lei pentru fiecare zi de gazduire.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

2 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile