“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

ATENTIE COCALARI! SE RIDICĂ MAŞINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

vdn
Cocalari, MARE ATENTIE unde vă parcaţi maşinile!

Azi a început operaţiunea de ridicare a maşinilor oprite ori parcate neregulamentar, de cocalarii nesimtiti, pe domeniul public. Primele autoturisme vizate au fost pe strada Pietroasele, vis-a-vis de Şcoala numărul 11. Şoferii s-au ales numai cu roţile blocate, pentru că au ajuns la maşini chiar în momentul în care se pregătea ridicarea lor. Chiar şi aşa, vor trebui să scoată din buzunar minim 600 de lei.

În această dimineaţă, la solicitarea poliţiştilor locali, şi-a făcut apariţia utilajul Urbis, de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Victime au căzut şoferii ale căror maşini au fosr parcate pe strada Pietroasele, peste drum de Şcoala 11. Spre norocul lor, şoferii şi-au făcut apariţia înainte ca maşinile să fie urcate pe platformă, astfel că nu vor mai fi nevoiţi să plătească şi depozitarea. Chiar şi aşa, şoferii tot vor scoate din buzunar aproximativ 600 de lei, 300 pentru deplasarea urilajului şi aproape 300 pentru amendă.

Odată demarată această acţiune, poliţiştii locali dau asigurări că nu se va mai opri, iar toate maşinile parcate ori staţionate neregulamentar riscă să fie ridicate.

Maşinile ridicate vor fi depozitate la sediul societăţii Urbis Serv, însă proprietarii vor trebui să plătească câte o sută de lei pentru fiecare zi de gazduire.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.