Armand este AVERTIZATA. PNL Sector 1, în criza gunoaielor: Să-și ASUME! Nu vom tolera situația, nici AMENINȚĂRILE

PNL Sector 1 transmite un mesaj de ultimă oră în criza gunoaielor din Sectorul 1.

”Stimați cetățeni ai sectorului 1,

Am primit fiecare mesaj trimis de dumneavoastră pe tema crizei gunoiului din comunitatea noastră. Înțelegem și vă împărtășim frustrarea și dezamăgirea. Suntem profund îngrijorați de această situație gravă, care afectează calitatea vieții și sănătatea publică în sectorul 1. Inclusiv în ultimele zile, PNL i-a atras atenția primarului Clotilde Armand, în repetate rânduri, într-un cadru privat, dar și în mod public, că vom ajunge în acest punct critic.

Ne dorim să putem face mai mult. Însă lucrurile sunt foarte clare: primarul și aparatul său administrativ sunt cei responsabili cu execuția acestui contract, inclusiv cu rezolvarea problemelor apărute.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

Îi solicităm din nou primarului Clotilde Armand să își asume rezolvarea urgentă a situației și să prezinte public soluțiile identificate. PNL a propus de la bun început și continuă să susțină prezentarea pe deplin transparentă a faptelor, a blocajelor și a căilor de rezolvare. Nu vom tolera această situație și nici amenințările și defăimările care vizează Partidul Național Liberal și consilierii săi, transmise cu iresponsabilitate în spațiul public tocmai de cei care ar trebui să găsească soluții, rezervându-ne dreptul să sancționăm în instanță aceste abuzuri.

Sectorul 1 trebuie să fie un reper de curățenie și administrație performantă, nu o groapă de gunoi.

Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1: „Facem un apel la responsabilitate, transparență și asumare. Nu ne interesează cine ridică gunoiul — nici pe noi, nici pe cetățenii sectorului 1. Ne interesează ca cetățenii să nu aibă de suferit, iar legea să fie respectată. Suntem conștienți că bucureștenii din sectorul 1 așteaptă o rezolvare promptă a problemelor lor, nu scandaluri interminabile. Așteaptă soluții serioase, nu improvizații. Echipa PNL Sector 1 asigură în continuare toate părțile implicate de întreaga disponibilitate pentru rezolvarea acestei probleme prin dialog și cooperare”, transmite PNL Sector 1, în criza gunoaielor din Sector.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!