“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Arafat, Grinch de România?! Un artist celebru l-a făcut praf

arafat 1 1024x614 1

Din cauza pandemiei de COVID-19, concertul de Crăciun a lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului a fost amânat. Artistul a organizat un eveniment mai restrâns unde a ținut să-i transmită lui Raed Arafat câteva cuvinte dure.

Ștefan Bănică Jr. a răbufnit după ce a aflat că este al doilea an în care nu își poate ține cunoscutul concert de Crăciun de la Sala Palatului. Cântărețul s-a reorientat și a organizat un spectacol la televiziune, iar fanii s-au putut bucura de colindele lui.

Artistul i-a transmis un mesaj dur lui Raed Arafat și l-a acuzat că i-a furat spiritul Crăciunului.

Arafat, Grinch de România
”Povestea spune că, anul trecut, Grinch a încercat să fure spiritul Crăciunului. Și Sala Palatului! Mă rog, cu Sala chiar i-a reușit! Dar, anul ăsta, a fost un adevărat domn și a furat doar între 50% și 70% din capacitate. E, și ce?! Spiritul Crăciunului merge înainte.

Lăsând povestea la o parte, vreau să vă spun că, în realitate, cu toții știm cine e hoțul adevărat. Dar, că să păstrăm povestea, să-i spunem doar așa: Grinch!”, a spus Ștefan Bănică chiar la începutul concertului difuzat de Antena 1.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.