“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Arafat, ANUNT cumplit despre tragedia momentului în România

raed arafat 1

Şeful DSU, Raed Arafat, face un anunţ cumplit. Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp şi din păcate nu au mai putut fi salvaţi. Doi tineri de doar 30 de ani şi-au pierdut viaţa din cauza COVID. Arafat a explicat cum s-a ajuns la această tragedie.

COVID-19 continuă să facă ravagii în România. Chiar şeful DSU, Raed Arafat, a venit cu cea mai proastă veste. Varianta Dleta îi loveşte grav pe tineri, o variantă cu un comportament mult mai agresiv. Astfel, doi tineri, care nu erau vaccinați și nu sufereau de alte afecțiuni, au murit la spitalul Victor Babeș din București.

Raed Arafat, anunţ cumplit
Raed Arafat a atras atenția asupra trendului crescător privind infecțiile SARS-COV-2. În România au fost peste 300 de noi infectări, în ultimele zile, un bilanț din ce în ce mai mare. „Să spunem că nu ne îngrijorează, clar că nu spunem adevărul. Da.

Când vezi că încep să crească, când ştii că varianta Delta are un comportament mult mai agresiv, să zicem, că se răspândeşte mult mai uşor, încă studiile nu sunt finalizate, dar se pare că are un efect mai serios la nivel de copii…

Nu ştim încă care e procentul, care e impactul, dar ieri vorbeam cu un coleg din Statele Unite şi mi-a spus că în State sunt cam 500 de copii la Terapie Intensivă – bine, erau 50 de milioane de copii, mi-a spus din 50 de milioane nu e mult, dar e un lucru pe care nu l-au văzut până acum”, a declarat Raed Arafat.

Răpuşi de COVID la 30 de ani
Arafat a dezvăluit că, în țara noastră, doi tineri, au murit din cauza COVID. „Îmi pare rău de ei, la 30 de ani au decedat de COVID, i-a anunţat Spitalul Babeş şi amândoi fără comorbidităţi, dar nevaccinaţi. Repet: arma o avem”, a declarat Raed Arafat.

În contextul unei rate reduse a vaccinării, este posibil un nou impact asupra secţiilor de terapie intensivă. „La noi, ce ne face să fim mai îngrijoraţi este faptul că lumea nu s-a înghesuit la vaccinare decât la început, avem un procent important nevaccinat, chiar în pofida faptului să avem vaccin şi este gratuit şi poţi să-l accesezi oricând vrei şi chiar poţi să alegi ce vaccin vrei. Asta va duce la două lucruri.

Unu: la o răspândire mai uşoară, pentru că sunt mulţi care nu sunt vaccinaţi. Doi: la un impact pe terapie intensivă”, a mai spus șeful DSU. Medicul a atras atenţia asupra faptului că „multă lume nu mai doreşte să poarte mască în spaţiile închise”, ceea ce înseamnă că „riscăm să avem o situație mai serioasă”. El a susţinut că nu vor fi impuse noi restricţii, dar că, dacă se va ajunge la anumite incidenţe în diverse localităţi, se va reveni asupra măsurilor la nivel local sau zonal.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.