Amenințări cu un război DEVASTATOR: „Vom face Tel Avivul una cu pământul”!

Schimbul înfioător de replici din Orientul Apropiat cutremură lumea întreagă. Două mari forțe militare se amenință cu un război devastator. Pericolul e uriaș nu numai pentru regiune, ci și pentru întreaga lume, dat fiind că una dintre tabere dispune de capacități nucleare!

„Vom face Tel Avivul una cu pământul”! Acesta e răspunsul Iranului la declarațiile făcute de ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, într-un interviu acordat Fox News.

Amenințările Israelului
Ministrul israelian a declarat că țara sa își actualizează planurile pentru o lovitură militară împotriva programului nuclear al Iranului. Mai mult, Israelul este pregătit să acționeze independent dacă SUA nu vrea să se implice.
„Dacă lumea îi oprește [pe liderii Iranului n.r] înainte, este cu atât mai bine. Dacă nu, trebuie să ne apărăm prin noi înșine.”

Umilința supremă pentru Biden! Arhitectul diplomației SUA îl pune la colț
Gantz a anunțat, de asemenea, că Israelul este pregătit să atace pozițiile Hezbollah din Liban și Siria. Asta pentru că există informații că această miliție pro-iraniană are „sute de mii” de rachete care vizează Israelul.

„Vom face Tel Avivul una cu pământul”! Iranul amenință să distrugă Israelul
Replica dură a Iranului a venit de la ministrul Apărării, Amir Hatami. “Uneori, regimul sionist [Israelul], din disperare, face afirmații împotriva Republicii Islamice Iran pentru a nr amenința. Trebuie să știe că, dacă face acest lucru, vom face Tel Avivul și Haifa una cu pământul”, a declasrat Hatami potrivit The Times of Israel care citează presa de stat iraniană.

Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Joe Biden este în primejdie?
Liderul iranian a da asigurări că Iranul posedă toată puterea de care are nevoie pentru a „menține stabilitatea țării”. Republica Islamică poate lovi Israelul și prin intermediul „grupurilor de a declarat ministrul iranian, cu referire la milițiile șiite din Liban, Siria și Irak, scrie Times of Israel,.

Relațiile dintre Iran și Israel s-au deteriorat masiv. israelienii cred că Iranul este responsabil de atacul cu rachete asupra unei nave care naviga în Golful Oman și de teribila poluare cu petrol care a lovit zona litorală a țării,

Războiul din Golf este iminent! SUA și UE se tem că nu-l mai pot opri!

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!