“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALPOLITICA

„Alexandru Rafila mi-a sedus nevasta și a lăsat-o gravidă!”

„În noiembrie 2017, am aflat că Rafila era amantul soției mele. M-am dus peste el și s-a „spart”, aflând mult mai multe de la el. Frumoasa poveste de dragoste începuse în 2015.”

02

Acuzațiile vin din partea lui Iulian Constantin Angheluș, fost consilier al premierului Sorin Grindeanu, în prezent șef serviciu la Consiliul Județean Ilfov. Victima lui Rafila este Lorena Denisa Angheluș, medic epidemiolog la Institutul Clinic Fundeni.

Conform mărturisirilor domnului Angheluș pentru ziardecluj.ro , deja fosta sa soție l-a cunoscut pe Rafila în 2015, pe când aceasta era Secretar General al Societății Române de Epidemiologie (SRE), iar actualul ministru al Sănătății ocupa funcția de Președinte al Societății Române de Microbiologie (SRM), cele două entități organizând de-a lungul anilor diferite conferințe și simpozioane naționale și internaționale.

Soțul înșelat, și el tot o victimă a lui Rafila, povestește că relația amoroasă dintre soția sa și ministrul Rafila a debutat pe Facebook, unde acesta a reușit în scurt timp să o convingă să întrețină relații sexuale.

Originari din județul Timiș, soții Angheluș au ajuns în București în septembrie 2016 după ce doamna Angheluș obținuse un post de medic la IC Fundeni în urma unui concurs „aranjat” de Rafila.

Relația extraconjugală a celor doi medici s-a consolidat în anul următor, atunci când Alexandru Rafila le-a oferit soților Angheluș spre închirire un apartament în Carina Residence din zona Băneasa.

Idila dintre Alexandru Rafila și Lorena Denisa Angheluș a ieșit la iveală undeva spre sfârșitul lui 2017, când fosta doamnă Angheluș a cedat emoțional după ce Rafila a vrut să scape de ea, ajungând aproape de suicid.

358735461 810913280527518 412563839597434379 n 477x1024 1

Vădit afectată de viața paralelă pe care o avusese cu Rafila, Lorena Denisa i-a povestit totul detaliat soțului, reieșind că actualul ministru este un agresor emoțional, poate și sexual.

Deși relația interzisă se încheiase chiar din dorința sa, Rafila a continuat să o contacteze pe Lorena Denisa până când aceasta a cedat încă o dată.

Testul de sarcină pozitiv
De data aceasta lucrurile s-au complicat și mai mult. Aflată cu soțul în concediu peste hotare, Lorena Denisa a făcut un test de sarcină ce a ieșit pozitiv, motiv de bucurie pentru soții Angheluș.

Bucuria însă a fost de scurtă durată, căci la întoarcerea în țară, femeia i-a mărturisit soțului că nu el este tatăl copilului, ci Alexandru Rafila!

Nu a fost să fie ca Rafila să devină din nou tată la vârsta de 57 de ani.

Totuși, căsnicia celor doi soți a continuat. La fel și relația extraconjugală dintre renumitul medic și medicul de la IC Fundeni.

În 2021, Lorena Denisa Angheluș a adus pe lume o fetiță, pe Alexia, a cărui tată, aparent, era soțul Iulian Constantin. Aparent, pentru că bărbatul a decis să facă un test de paterninate.

Surpriza nu a fost una foarte mare când testul a relevat faptul că nu este tatăl fetiței!

Confruntată cu situația de fapt, Lorena a recunoscut că tatăl copilulului este „un tip periculos de la 2,15” pe care îl cunoscuse la MAI, acolo unde obținuse între timp încă un post de medic, adică la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” București

Neîncrezător în mărturisirile soției sale, Iulian Constantin Angheluș a contactat-o pe singura prietenă pe care femeia o avea, astfel că a aflat că cei mai buni prieteni a săi sunt ea și Rafila și că ministrul a ajutat-o pentru un tratament și o operație de care minora a avut nevoie la un moment dat.

Abia atunci am realizat că Alexia vine de la Alexandru, marea ei dragoste, care nu pare chiar atât de moartă, deși mă asigurase că relația lor se încheiase de cinci ani!

„Făcând ordine în hârtii și în mediile de stocare magnetice, am găsit arhiva discuțiilor pe WhatsApp dintre Lorena și Rafila, fișier trimis chiar de Lorena pe vremea când îl ura sincer pe Rafila.

Nivelul discuțiilor din acele foldere, întărite de materiale foto/video, fac incompatibile funcțiile de ministru și de lider politic PSD deținute vremelnic de Alexandru Rafila cu valorile etice și morale ce reies din conversații, aducând deservicii majore încrederii populației atât în partidul care îl susține, ca și în autoritatea funcției guvernamentale”, a susținut Iulian Angheluș, pentru Strict Secret.

L-am contactat telefonic și pe WhatsApp pe ministrul Rafila pentru a-i oferi posibilitatea de a comenta acuzațiile ce i se aduc, însă acesta nu a dat curs demersului nostru.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.