AdinaGate: de la ONG-urile Soroș la stăpânirea latexului – căderea unei foste gospodine prinsă în pat cu controversatul Andrew Tate?

În luna decembrie a anului trecut, Adina Marincea a fost surprinsă ieșind din club Bamboo din București, împreună cu controversatul Andrew Tate. Mașina în care se aflau ce doi a fost văzută după câteva momente în fața hotelului Radisson Blu. Martorii spun că cei doi au petrecut noaptea împreună, Adina fiind o persoană cunoscută în cercurile erotice bdsm.

Luptătoare feministă în timpul zilei, pedepsită și legată ca în “50 de umbre” pe timpul nopții, iată dualitatea Adinei Marincea.

Redăm comentariul lui Adrian, scris la articolul Institutul Elie Wiesel ne amintește că se împlinesc 100 ani de la înființarea Ligii Apărării Național-Creștine (LANC):

Adina Marincea!! , nu credeam că o să ajung să comentez despre ea, dar întâmplarea face că am văzut-o ieșind din club Bamboo în decembrie 2022. N-o să vă vină să credeți în mașina cui s-a urcat…nimeni altul decât peștele Andrew Tate. De curiozitate am vrut să văd unde se duc și s-au oprit în fața hotelului Radisson Blu. Cred că e evident ce-au făcut acolo până dimineața. Câțiva prieteni care au absolvit jurnalismul și o cunosc mai bine spun că e destul de perversă, îi place să fie legată și “pedepsită” de bărbați puternici, chiar dacă în timpul zilei e mare luptătoare feministă.

Dacă aveți informații suplimentare, lăsați-ne un comentariu.

Citiți și:  PRIMUL spital social din România zilelor noastre, construit de preotul Dan Damaschin. Se vor oferi servicii medicale GRATUITE tuturor oamenilor sărmani care nu sunt asigurați și nu se pot îngriji

Incorect Politic

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu