“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

YouTube i-a blocat canalele lui Andrew Tate. El castiga milioane de dolari exploatand naivitatea adolescentilor. Manelele de ce nu le blochează?

tate 610x425 1

YouTube a blocat mai multe canale care promoveaza „academia de afaceri online” a lui Andrew Tate, in urma acuzatiilor potrivit carora influencerul a exploatat naivitatea unor tineri fani in scopul profitului.

Schema de afaceri a lui Tate, numita „The Real World”, este vizata de aceasta interdictie. Un canal care avea mai mult de 600.000 de abonati a fost interzis pentru ca o promova.

Canalul adunase peste 450 de milioane de vizualizari din decembrie 2022, in ciuda faptului ca YouTube a declarat anterior ca a anulat canalele afiliate lui Tate.

Alte canale The Real World eliminate de YouTube sunt unul cu 264.000 de abonati si aproape 300 de milioane de vizualizari si un altul cu 50.000.

Aceasta vine dupa rapoartele de la inceputul acestei saptamani, care au constatat preocupari serioase in legatura cu schema prin care Tate cerea adolescentilor 49 de dolari pe luna pentru a-i ajuta sa se imbogateasca.

Analistii au declarat pentru Vice ca Tate isi exploata tinerii fani prin aceasta schema. Acestia au adaugat ca schema a supravietuit atat de mult timp din cauza politicilor de moderare lejere de pe YouTube, TikTok si Instagram, in ciuda faptului ca toate trei au declarat ca au interzis anunturile de imbogatire promovate de Tate.

Intr-o declaratie, un purtator de cuvant al YouTube a spus ca aceste canale au fost inchise „pentru incalcarea termenilor nostri, care interzic promovarea continutului unui utilizator eliminat anterior”.

Unul dintre canale, cu 264.000 de abonati, a fost interzis pentru ca a incalcat politicile YouTube privind spamul, practicile inselatoare si escrocheriile.

Tate si fratele sau, Tristan, asteapta in prezent sa fie judecati dupa ce au fost acuzati ca au format un grup infractional pentru a exploata femei. Amandoi neaga acuzatiile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.