Au apărut primele interceptări cu victimele fraților Tate

Două dintre fetele care susțin că au fost victimele fraților Tate au fost interceptate în timp ce discutau despre cum să facă pe proastele, înainte de descinderea poliției, dar și cum stabileau cum să se deghizeze, ca să nu fie recunoscute, după razia oamenilor legii, dezvăluie spynews.ro .

-Tinerele care susțin că au fost victimele fraților Tate au purtat niște discuții extrem de interesante
-Fata din SUA și cea din Republica Moldova discutau despre cum să facă pe proastele
-Mama uneia dintre fete a pus-o la zid pe aceasta

În mai multe interceptări, cele două tinere care susțin că au fost victimele fraților Tate împărtășeau secrete și își ofereau diferite sfaturi, menite să le ajute în carierele pe care și le-au ales. După ce s-au trezit în centul scandalului de proporții, cele două au fost interceptate în timp ce stabileau cum să se deghizeze, ca să nu fie recunoscute de fanii de pe site-urile pentru adulți.

Citiți și:  Incredibil. Cu cât ar trebui să se majoreze salariile polițiștilor

Într-o altă conversație, purtată de tânăra din SUA cu mama ei, victima fraților Tate este luată la rost de femeie, aceasta reproșându-i că a pus pe jar autoritățile.

În urmă cu două zile, când frații Tate au fost escortați la DIICOT, pentru continuarea percheziției informatice, avocatul lor a declarat că încă nu au fost extrase datele care vor fi analizate de oamenii legii. Avocatul Eugen Vidineac a spus că nu deține informații despre probele care s-au găsit, în contextul în care ancheta s-a extins în patru țări.

„Așa cum am zis de atâtea ori, percheziția informatică, până la acest moment, extragerea anumitor date urmează a fi interpretate de către organul abilit și pus la dispoziția apărării, când va fi gata, fapt pentru care, nu se știe ce probe s-au găsit”, a spus Eugen Vidineac, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citiți și:  DOCUMENT! ”PEȘTE. ȘALĂU. STICLĂ VIN. WISKI” – ȘPAGĂ PENTRU ȘEFUL DGA!

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu