INCORECT POLITICUMOR

PROBLEMA UNOR FEMEI DIN ROMÂNIA

PROBLEMA Gospodinelor din România: Antisemitismul

gospodine antisemite 4

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

Astăzi vă dezvălui problema gospodinelor din România: Antisemitismul. Se știe că antisemitismul este o problemă permanentă și istorică a societații românești, dar în contextul conflictului din Palestina s-a amplificat semnificativ.

Antisemitismul este în mod tradițional specific bărbaților, dar în ultima vreme observăm o creștere în rândul femeilor.

Studiile publicate de expertul Iosif Bergmanowitz arată faptul că fenomenul este cu 88% mai probabil să apară la femeile căsătorite, care trăiesc alături de soț și au copii.

O formă de manifestare a antisemitismului la femei este prin gătit, unele gospodine stau peste o oră doar să taie cartofii în formă de zvastică. Pe lângă faptul că irosesc o parte semnificativă din cartof, risipă ce dăunează mediului înconjurător, simbolurile produse glorifică nazismul și alimentează în mod subconștient ura și prejudecata față de iudei. În gospodăriile unde sunt copii, acestora li se pare amuzant și inocent. Consumarea acestor cartofi poate produce schimbări nenaturale în psihicul celor care le consumă.

După ce fac acești cartofi prăjiți sub formă de zvastică, gospodinele antisemite postează pe rețelele de socializare și primesc foarte multe aprecieri.

 

gospodine antisemite 3

Unora li se pare amuzant, glumițe la care râd soții lor, dar nu este nimic de glumă cu genocidul a șase milioane de evrei nevinovați.

Soții iresponsabili care încurajează astfel de comportament nu se deosebesc de teroriștii HAMAS care decapitează bebeluși.

Problema care se pune este următoarea: Dacă antisemitismul e mai predispus să apară la femei căsătorite și familii întregi, nu ar trebui să promovăm un stil de viață alternativ? Nu ar trebui să luăm atitudine prin încurajarea femeilor să lucreze mai mult, să comande de mâncare în loc să gătească, să le convingem să divorțeze și să-și umple casa cu pisici în loc de copii?

Da, ar trebui să promovăm aceste lucruri în condițiile în care alternativa este un al doilea holocaust.

Adică pur și simplu priviți ce orori au creat:

gospodine antisemite 5

gospodine antisemite 2 r

gospodine antisemite 1

Ce urmeaza, pizze cu salamul așezat în formă de zvastică?

gospodina 3

Prea devreme…încă puțin și fenomenul se extinde la fursecuri.

Joulutorttu for the 10 be 011

Ne confruntăm cu o pandemie de antisemitism!

S-a extins deja…ne confruntăm cu o pandemie de antisemitism!

Gospodinele care nu au fost afectate de feminism, care se încăpățânează să gătească în loc să-și comande de mâncare devin vectori de instigare la ură. Sub influența soțului lor, reprezentant al patriarhatului opresiv și al masculinității toxice, aceste femei devin antisemite, simpatizând cu Nazismul, Fascismul sau devin fanatice religioase, simpatizând cu Legionarismul. Deseori vedem transformarea pe rețelele de socializare, unde acestea postează rugăciuni, cruci și informații din cărți interzise. Apoi fac remărci rasiste la fel de ușor cum respiră.

Trebuie să ne asigurăm că astfel de fenomene nu sunt amplificate, iar acest lucru se face prin educație. Tinerele fete să știe că mai bine aleg o carieră de succes decât să gătească în casă pentru un soț abuziv. Mai bine să fie ele însele, să se bucure de viață, indiferent ce efect va avea asta asupra ceasului lor biologic. Până la urmă, de ce să ai copii? Mai bine îți trăiești viața lucrând în corporație, uitându-te la Netflix, fiind o târfă care sare din sculă în sculă, mâncând înghețată, consumând vin roșu, totul în compania pisicilor din comfortul casei tale, fără parteneri permanenți enervanți, fără copii plângăcioși, doar tu cu negrul bine dotat de pe ecran.

netflix singura

Sigur, ai momente de slăbiciune în care regreți că nu ai o familie iubitoare care să-ți fie alături, că nu ai parte de fii și fiice zâmbitoare care să te îmbrățișeze cu dragoste profundă, inocentă, necondiționată, de copil, că nu participi la zile de naștere, la serbări, la absolviri și alte realizări ale urmașilor tăi sau că niciun bărbat nu te prețuiește dincolo de ce ai între picioare și că nu ar sta o viață întreagă alături de tine în taina căsătoriei.

Dar apoi îți fuge iute gândul, furat de încă un pahar de vin. Mintea sare de la regret și disperare, distrasă de scenele de pe ecran, purtată în locuri obraznice și distractive. Fii independentă, liberă, puternică și deschisă tuturor etniilor, din toate punctele de vedere. Nu te mai preocupa, ești frumoasă așa cum ești. Mănâncă din pizza aia fără grijă, mai fă-ți un popcorn lângă și asigură-te că mai este o sticlă de proseco în frigider.

Viața îți aparține ție, nu vreunui bărbat.

netflix and chill alone 1

Vinul, viciul și promiscuitatea pot fi soluții care să-ți înlăture gândurile de la familie și stabilitate, evitând astfel căderea în spirala antisemitismului.

Așadar, la următoarele proteste feministe, strigați în cel mai rebel spirit:

Nu vă căsătoriți! Mai bine păcătuiți!

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

acest articol este un pamflet si a fost preluat de pe Incorect Politic

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.