“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Librăria Cărturești susține pervertirea copiilor

Amenajează rafturi întregi cu cărți pro-LGBT destinate copiilor și tinerilor

raft 4 jpg

Rafturi întregi cu cărți pro-LGBT destinate copiilor și tinerilor sunt amenajate în librăria Cărturești din Afi Cotroceni

Prezența cărților este semnalizată explicit, cu etichete pe care scrie mare „LGBTQ+” sau „QUEER”.

De exemplu, o astfel de carte disponibilă la raftul Cărturești este „Heartstopper”, o serie de benzi desenate care prezintă povestea dintre doi băieți adolescenți care „se îndrăgostesc”.

Pe Netflix, serialul „Heartstopper” este recomandat copiilor cu vârsta peste 13 ani. Probabil orice copil care are cont pe Netflix poate să urmărească acest film.

În Ungaria, proprietarul librăriei Lira Kereskedelmi Kft a fost amendat cu 12 milioane de forinți, aproximativ 36.000 de dolari, pentru că a comercializat aceast romanul grafic, carte cu puternică tematică LGBT.

La momentul respectiv, autoritățile de la Budapesta au precizat că „ancheta a arătat că volumele în cauză descriu homosexualitatea şi, în ciuda acestui fapt, au fost plasate printre literatura destinată minorilor”.

Decizia a fost luată în contextul în care Ungaria interzice prin lege propaganda homosexuală în rândul copiilor, ceea ce i-a atras critici și chiar tăierea fondurilor UE. În vară, 38 de țări, inclusiv România, au cerut Ungariei, prin intermediul unei scrisori deschise, să protejeze drepturile persoanelor LGBT.

carte ungaria

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.