Abuzuri în Poliţia Română! Dezvăluiri INCREDIBILE despre cazul unui poliţist care a dezvăluit problemele din sistem

Dezvăluiri incredibile despre cazul poliţistului Paul Feroiu. Cum a fost tratat acesta de către superiorii din IPJ Gorj şi ce ameninţări a primit chiar din partea unui secretar de stat din cadrul Ministerului de Interne, Bogdan Despescu?

Noi dezvăluiri privind abuzurile din Poliţia Română!

Cum l-au tratat şefii pe poliţistul “incomod” de la IPJ Gorj?
În cadrul emisiunii “Exces de putere” de vineri, Oana Zamfir şi Adrian Ursu au prezentat noi informaţii şi documente cu privire la Paul Feroiu, poliţistul “incomod” în cadrul IPJ Gorj care a dat în vileag mai multe probleme din sistem.

“Acesta a făcut un control în care le arăta şefilor cât de slab pregătiţi sunt poliţiştii din această ţară. Un document avea să fie emis de Inspectoratul Judeţean Gorj către domnia sa: Pregăteşte-te că eşti programat să te internezi la pat, la Psihiatrie!

Trebuia să fie luni internarea forţată şi împotriva legii. A venit însă, documentul – dispoziţia şefului Inspectoratului, din 18.08.2021, la două zile după ce ar fi trebuit să se prezinte spre a fi internat, cu avertismentul că trebuie să îşi ia papucii şi periuţa, că nu mai iese. Aşa i se spunea, ia-ţi tot ce-ţi trebuie, că nu mai ieşi!”, a relatat Oana Zamfir despre acest caz, potrivit antena3.ro.

Statutul poliţistului menţionează consultul psihologic, nicidecum internare la Psihiatrie
“Această dispoziţie a venit la două zile de la data la care domnul Feroiu ar fi trebuit să se interneze la pat, la Psihiatrie, la Spitalul Ministerului de Interne Gerota. A fost anunţat că i-a fost suspendat contractul de muncă încheiat între el şi IPJ Gorj.

Domnia sa, în ultima vreme era poliţist la Ordine Publică, la Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, iar în această hârtie pe care a primit-o de la IPJ Gorj, sunt invocate mai multe articole din lege, printre care şi Statutul poliţistului. Ori, consultând Statutul poliţistului, am observat că nicăieri nu se face vorbire despre o internare la Psihiatrie, ci despre un consult psihologic”, a adăugat Carmina Pricopie, jurnalist de investigaţie şi senior-editor la Antena 3.

Ameninţări din partea secretarului de stat Bogdan Despescu
Poliţiştul Paul Feroiu a explicat şi refuzul său de a merge să se interze la Psihiatrie:

“Nu m-am dus pentru că, în primul rând, domnul secretar de stat Despescu (Bogdan Despescu – n.red.) m-a amenințat, că dacă nu mă internez mă va da afară, sau ne vom judeca 3-4 ani și nu câștig nimic, o să îmi chinui famiia.

În al doilea rând, nu m-am dus, pentru că nu am nicio problemă. Comisia de Abuzuri din Senatul României care este cea mai înaltă comisie, a ajuns la concluzia și în urma expertizei făcute de domnul profesor universitar, doctor Butoi, care este psiholog, că sunt foarte apt pentru Seviciul de Acțiuni Speciale și a găsit vinovat conducerea Inspectoratului și pe doamnele psiholog.”

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *