CUTREMUR in MAI. Prima EXECUȚIE pe care ar urma să o facă ministrul Lucian Bode

Informații de ultimă oră! Ar urma să se plătească polițe în Ministerul de Interne! A ieșit la iveală numele primului greu pe care noul șef MAI, Lucian Bode, ar urma să-l „execute”.

Conform surselor bine informate ale Bugetul.ro, primul om „executat” de ministrul Bode ar urma să fie mâna dreaptă a lui Marcel Vela, secretarul de stat Bogdan Despescu.

Un argument care întărește informația de ultimă oră intrată în posesia Bugetul.ro este acela că Bogdan Despescu l-a executat pe Marius Florin Mihăilă, nimeni altul decât fostul coleg de liceu al lui Lucian Bode, de la conducerea Academiei de Poliție, în vara acestui an.

De altfel, jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit că un fals comunicat al Sindicatului Europol îl numea pe numărul 2 din Ministerul de Interne un plagiator, la câteva zile după ce Mihăilă fusese demis de Marcel Vela din fruntea Academiei de Poliție.

Citiți și:  BREAKING Polițiștii îi RĂSTOARNĂ PLANURILE lui Florin Cîțu! DIRECTIVA dată șefului Internelor, Lucian Bode

„Un fals comunicat de presă, pretins a fi fost emis de Sindicatul EUROPOL, anunța zilele trecute faptul că teza de doctorat a secretarului de stat Bogdan Despescu, nr. 2 din Ministerul de Interne, este plagiată.
Documentul ascunde în spatele său un război deschis la nivel înalt în Ministerul de Interne între secretarul de stat Bogdan Despescu și rectorul cu cel mai scurt mandat din istoria Academiei de Poliție, Marius Florin Mihăilă.
Demis de ministrul de Interne Marcel Vela la începutul lunii iunie, la 6 zile după numire, rămas fără funcții și fără sprijin politic – și nemaiavând, practic, nimic de pierdut – Marius Florin Mihăilă, custodele oficial al „eticii academice” din cea mai compromisă instituție de învățământ superior din România, și-a pus toate tunurile, subit, pe teza de doctorat a adjunctului celui care l-a numit și demis.
Așa se face că secretarul de stat Bogdan Despescu a fost declarat de Mihăilă „plagiator” printr-o procedură incertă din punct de vedere juridic. Pentru conformitate: la 6 ianuarie 2020 demonstram în PressOne, în premieră că Bogdan Despescu și-a plagiat peste 150 de pagini din teza de doctorat. Sesizarea privind teza sa a fost dezgropată de Mihăilă și folosită ca monedă de schimb într-o bătălie personală, fără legătură cu integritatea academică din Academiei de Poliție”, scria Emilia Șercan, pe site-ul pressone.ro, în iulie 2020.

Citiți și:  Lucian Bode, anunt SOCANT: Raed Arafat s-a IMPLICAT PERSONAL în scandalul Șoșoacă!

Mihăilă fusese numit la butoanele Academiei de Poliție la cererea ministrului Transporturilor de la acea vreme, Lucian Bode, cu care Mihăilă a fost coleg de liceu la Grupul Școlar „Iuliu Maniu” din Șimleul-Silvaniei, județul Sălaj.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *