“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Bogdan Despescu își promovează purtătorul de palavre drept chestor de poliție. Mai toate neamurile sale au primit gradul de chestor de poliție. În general cei din anturajul lui care au primit gradul de chestor de poliție sunt niște nulități obediente în fața stăpânului de facto al Poliției Române

#MAI #IGPR #PolitiaRomână

pol large

Astăzi, site-ul umpmv.eu, afiliat Uniunii Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul” a anunțat că Georgian Drăgan a fost promovat la gradul de chestor de poliție.

Drăgan, în prezent purtător de cuvânt al Poliției Române și director de cabinet al șefului acesteia, a fost avansat la această funcție în urma semnării decretului prezidențial de către Klaus Iohannis.

Este notabil faptul că Georgian Drăgan este cunoscut ca un apropiat al chestorului Bogdan Despescu. Acest lucru aduce o serie de critici, întrucât majoritatea persoanelor apropiate lui Despescu au primit în trecut gradul de chestor de poliție.

Această tendință a generat impresia că cei din cercul apropiat al lui Bogdan Despescu care au fost avansați la gradul de chestor de poliție sunt mai degrabă indivizi lipsiți de autoritate și personalitate, fiind văzuți ca fiind subordonați față de adevăratul lider de facto al Poliției Române.

Decretul prezidențial a fost emis la propunerea ministrului Afacerilor Interne, care a recomandat avansarea lui Georgian Drăgan de la gradul de comisar-șef la cel de chestor de poliție.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.