“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Wilderness, serial Amazon. Tot ce știm despre noul proiect al actriței Jenna Coleman. Premieră, trailer

Wilderness serial Amazon Tot ce stim despre noul proiect al

Inspirat de romanul omonim al scriitoarei B.E. Jones, serialul „Wilderness” ne promite un turbion emoțional, beneficiind de o distribuție sonoră și o viziune regizorală creativă, aparținându-i lui So Yong Kim, scrie collider.com.

Răzbunare și peisaje grandioase

În centrul poveștii se află britanicii Liv (Jenna Coleman) și Will (Oliver Jackson-Cohen). Cei doi locuiesc la New York, sunt bine situați și par să aibă toată viața înainte. Relația lor de vis ia însă o întorsătură întunecată, rezonând perfect cu peisajele luxuriante din parcurile naționale ale Americii, care îi servesc drept fundal. Cei care caută poveștile palpitante, cu încărcătură emoțională intensă, vor descoperi aici o lume în care secretele, pasiunile și situațiile neprevăzute pândesc la fiecare colț.

Cu obsedanta piesă „Look What You Made Me Do”, a lui Taylor Swift, pe fundal, trailerul serialului o prezintă pe Liv ca protagonistă a celor mai întunecate coșmaruri ale lui Will. Lumea tinerei femei este spulberată de-a dreptul atunci când îl bănuiește pe Will de trădare, iar durerea i se transformă instantaneu într-o furie aprinsă.

Liv sugerează o excursie de-a lungul Americii pentru a-și repara relația distrusă și pentru a scăpa de haosul din New York, iar Will vede propunerea ca pe un bun prilej de reconciliere, fără să știe că Liv are un plan precis. Locuri renumite prin frumusețe, ca Marele Canion sau Parcul național Yosemite, le prilejuiesc celor doi momente de o frumusețe unică, dar au și un potențial imens pentru accidente de toate felurile, de care Liv nu va întârzia să profite, pentru a se răzbuna fără să lase urme.

Wilderness, comparat cu „Fata dispărută”

Jenna Coleman este îndrăgită pentru rolurile din serialele „Doctor Who”, „Victoria” și „Sandman”. Oliver Jackson-Cohen a devenit cunoscut pentru rolul personajului Adrian Griffin din „Omul invizibil” (2020). Alături de ei îi vom vedea pe Ashley Benson („Her Smell”), Eric Balfour („Six Feet Under”) și Talia Balsam („Mad Men”).

„Wilderness” a fost deja asemănat, de unele voci, cu „Fata dispărută” / „Gone Girl” și „Chiar îmi pasă” / „I Care a Lot”, pentru teribilele sale răsturnări de situație și pentru tonul cinic în care sunt relatate faptele.

Experiență directă

Înainte de a deveni o romancieră de succes, britanica Beverley Jones a fost jurnalistă la cotidianul Western Mail și la BBC Wales Today, apoi a lucrat ca ofițer de presă în cadrul Poliției din Cardiff, unde a căpătat experiență în studierea diverselor cazuri de crimă și a acumulat cunoștințe valoroase despre complexitatea anchetelor penale, operațiuni de securitate și planificarea intervențiilor în situații de urgență, pe care le-a canalizat în narațiunea din „Wilderness”.

Serialul „Wilderness” are șase episoade, este creat de Marnie Dickens („Thirteen”, „Gold Digger”) și regizat de So Yong Kim („Un mafiot la Hollywood”, „New Amsterdam”). Creatoarea sa, scenarista Marnie Dickens a spus despre poveste: „Cine nu cunoaște pe cineva care a fost înșelat? Acel pumn în plex primit când descoperi trădarea, paranoia și suspiciunile pe care le lasă în urmă, dificultatea de a avea din nou încredere, fiecare în parte și toate la un loc sunt de ajuns pentru a dărâma pe oricine. Iar acolo ne întâlnim eroina, pe Liv, care este mințită iar și iar de bărbatul pe care îl iubește. Bineînțeles că vrea să se răzbune, iar eu, una, sper că va ajunge să o facă”.

Serialul „Wilderness” se va lansa pe platforma Amazon pe 15 septembrie. Deocamdată nu se știe dacă va fi disponibil și în România.

Până la premieră, puteți urmări trailerul

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.