“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNOUTATI

Vizita de urgență a unei delegații FMI în România / CE SE DOREȘTE?

fmi

O delegație de la Fondul Monetar Internațional urmează să sosească în România în săptămâna ce urmează, cu o preocupare centrală pentru majorările planificate în Legea pensiilor.

Experții FMI exprimă îngrijorări cu privire la sustenabilitatea financiară a acestor modificări, continuând să sublinieze lipsa resurselor financiare necesare pentru a susține aceste majorări.

În cel mai recent raport despre situația din România, FMI accentuează necesitatea anunțării anticipate a reformelor fiscale pentru a permite companiilor și gospodăriilor să se adapteze. Atrag atenția asupra faptului că cheltuielile aferente pensiilor și salariilor din sectorul public ar trebui să fie gestionate într-un mod sustenabil, bazat pe o formulă de calcul clară.

Potrivit raportului, noua Lege a pensiilor ar putea contribui la reducerea cheltuielilor pe termen lung, însă costurile inițiale ar putea afecta eforturile de reducere a deficitului în anii următori. De aceea, implementarea acestei legi este subliniată ca necesitând prudență pentru a evita riscurile asociate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.