VIDEO SOCANT: O batrana aflata intr-o ambulanta a fost SNOPITA IN BATAIE de un grup de cateva ZECI DE TIGANI dupa zvonul cu „AMBULANTA NEAGRA”

Psihoza celebrei ambulanţe fantomă care fură copii a provocat scene şocante, noaptea trecută, în Capitală. O scriitoare aflată într-o ambulanţă cu care voia să cutreiere ţara, în cadrul unui proiect profesional, a fost snopită în bătaie, în zona Gării de Nord.

Zeci de tigani care credeau că au de-a face cu celebra Ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie.

Cinci tigani au reuşit sa deschidă portiera şi au lovit-o pe femeie în uralele mulţimii.

Mulţi dintre cei prezenţi au transmis live scenele pe Facebook, provocând o adevărată isterie pe reţeaua de socializare.

Speriată, scriitoarea a chemat poliţia. Oamenii legii au intervenit rapid, cei cinci bătăuşi şi scriitoarea fiind duşi cu toţii la secţie pentru audieri.

Citiți și:  Gaborii ţepari prin metoda „Acoperişul“ au ieşit din nou la „atac“. În ce constă escrocheria

Scriitoarea a refuzat transportul la spital, dar a primit îngrijiri medicale chiar în curtea secţiei de poliţie.

Femeia bătută are un proiect denumit „Ambulanţa pentru literatură”.

Merge prin ţară într-o ambulanţă în care îşi expune romanele scrise şi oferă autografe.

Autospeciala era adusă recent din străinătate. Avea numere provizorii, nu aparţine sistemului de ambulanţă de stat şi nici unui alt sistem privat. Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

4 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile