“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

BABA SATANISTĂ: În camera bătrânei care a încercat să-și otrăvească ginerele și nepotul, au fost descoperite obiecte folosite pentru RITUALURI SATANICE

asddasasvasca e1437954987495

Noi detalii îngrijorătoare ies la iveală în cazul femeii acuzată că și-a otrăvit ginerele cu mercur. Potrivit declarațiilor nepotului acesteia, tânărul afirmă că și el a fost expus mercurului și dispune de dovezi concludente în acest sens.

Nepotul a reușit să surprindă pe camere momentul în care bunica sa a adăugat mercur în tocănița de cartofi, mâncare pe care au consumat-o toți membrii familiei, cu excepția femeii.

“Nu m-aș fi gândit niciodată că bunica, mama mamei, ar putea să îmi facă rău cu mercur. Avem radiografii care arată prezența mercurului în organism, atât eu, cât și mama și tata. Tatăl meu este grav afectat, deoarece a fost expus la mercur timp de o lună, în timp ce eu am avut contact pentru o perioadă mai scurtă și am avut reacții adverse, am vomitat și am avut tremurături”, a declarat Răzvan, nepotul femeii.

În plus, familia susține că femeia le-a făcut amenințări cu privire la supraviețuirea lor până la Crăciun. Medicii au confirmat că tatăl, în vârstă de 48 de ani, ar fi fost expus la mercur timp de o lună, în timp ce fiul său, în vârstă de o săptămână, a fost și el afectat.

Potrivit relatărilor familiei, bunica obișnuia să îi amenințe cu moartea. În camera acesteia au fost descoperite fotografii ale familiei, lumânări și alte obiecte asociate unor posibile ritualuri satanice.

Poliția a emis un ordin de protecție împotriva femeii, care a fost internată la spitalul de Psihiatrie Bălăceanca. În cazul în care se va stabili că are discernământ, femeia în vârstă de 83 de ani ar putea fi acuzată pentru tentativă de omor și deținere de substanțe toxice.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.