fbpx
MILITARNOUTATI

VIDEO ȘOCANT: Mai multi copii rusi, ingroziti dupa ce un soldat beat, intors de pe frontul din Ucraina, detoneaza o grenada in fata lor

Soldatii rusi care se intorc acasa din Ucraina pot fi un pericol la fel de mare si pentru propriii cetateni, nu doar pentru civilii ucraineni, dupa cum arata un clip video care a inceput sa circule pe reteaua sociala X (fostul Twitter).

soldat rus beat cu grenada 610x425 1

Clipul, filmat in orasul rus Kazan, arata un asa-numit „erou de razboi” rus, beat crita, care se ofera sa ofere copiilor o grenada drept jucarie. Daca sunt folosite incorect, astfel de grenade pot smulge degete sau pot provoca alte rani grave.

„Ar trebui sa o detonam?”, le sugereaza rusul beat copiilor care se joaca in jurul lui. „Ar trebui sa o facem? Trageti de ea! Duceti-va si scoateti cuiul! Scoateti cuiul si o aruncati”, spune barbatul, indemnandu-i pe copii sa scoata cuiul grenadei.

Dar, deoarece copiii par speriati si refuza sa faca acest lucru, soldatul se enerveaza si scoate el insusi cuiul grenadei, dupa care o arunca la doar cativa metri distanta, sub ferestrele unui bloc de apartamente. Explozia care urmeaza provoaca panica in randul martorilor.

Astfel de incidente bizare in Rusia nu sunt izolate. Dupa ce se intorc din Ucraina, soldatii rusi ajung in mod regulat in stirile „de la ora 5” ale programelor de televiziune pentru ca ar fi ucis, jefuit sau violat compatrioti.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.