“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

VIDEO CU UN PEDOFIL TRAVESTIT / Părinții își apără copiii de un psihopat apărut la un loc de joacă în București: „Ce-ai făcut mă cu copiii? Te-ai urcat peste copilul meu acolo în roată!”

#travestiti #homosexuali #LGBT #pedofili

trans

Scene șocante în capitala României: părinţii unor copii aflați la joacă în parc sunt nevoiți să-i apere de prezența unui travestit care le dădea târcoale, scrie r3media.ro, care postează şi un scurt video.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și prezintă cum mai mulți părinți îl iau la întrebări pe bărbatul în rochie, între care și „Ce-ai făcut mă cu copiii”?

Alții îi transmit că nu are ce căuta pe lângă copii, în timp ce un tată îi spune: „Te-ai urcat peste copilul meu acolo, în roată!”.

„Transul” își dă peruca jos și-l amenință cu bătaia pe respectivul tătic. „Ți s-a mai spus, cu toții avem limitele noastre, înțelege”, încearcă tăticul să raționeze cu persoana, semn că nu este prima oară când apare în acel loc de joacă.

Travestitul/Transgenderul sare gardul și amenință că se întoarce să-l bată pe respectivul om.

Poliția locală nu-și face apariția niciun moment în imagini. Pe rețelele de socializare se susține că postarea este din acest an, 2023.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.