“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INCORECT POLITICISTORIE

Unul din cinci tineri americani e de părere că Holocaustul este un mit

8d4abc04 f09d 4628 9b3b 3a07605c203e

Un nou sondaj de la YouGov pentru The Economist arată că tinerii americani – sau cel puțin subgrupul dintre ei care participă la sondaje – par a fi remarcabil de ignoranți despre una dintre cele mai mari crime ale istoriei moderne.

Aproximativ 20% dintre respondenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani cred că Holocaustul este un mit, comparativ cu 8% dintre cei cu vârsta cuprinsă între 30 și 44 de ani, relatează The Economist.

Încă 30% dintre tinerii americani au spus că nu știu.

Mulți respondenți susțin că evreii dețin prea multă putere în America: tinerii au șanse de aproape cinci ori mai mari să gândească acest lucru decât cei cu vârsta de 65 de ani și mai mult (28% față de 6%), mai arată sursa citată.

În sondajul citat, proporția respondenților care cred că Holocaustul este un mit este similară la toate nivelurile de educație.

Rețelele sociale ar putea juca un rol. Potrivit unui sondaj din 2022 de la Centrul de Cercetare Pew, americanii sub 30 de ani sunt aproape la fel de probabil să aibă încredere în informațiile de pe rețelele de socializare precum au încredere în organizațiile naționale de jurnaliști.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.