“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Un COCĂLAR a blocat un drum pentru a nu-și avaria mașina scumpă. Ambulanța plecată la o urgență a așteptat 30 de minute

index 76

Un incident rutier a avut loc recent în localitatea Bursuci din județul Vaslui, unde un șofer și-a blocat mașina pe întreaga lățime a șoselei, paralizând traficul rutier în zonă. Gestul irresponsabil al șoferului a afectat și o ambulanță care se deplasa la o urgență.

Mașina condusă de individul în cauză a blocat complet drumul, ignorând complet ceilalți participanți la trafic. Situația a devenit și mai gravă când o ambulanță, aflată în misiunea sa de a ajunge la o urgență, nu a putut trece din cauza mașinii blocate pe șosea.

Echipajul medical, aflat în drum spre a oferi asistență necesară persoanei aflate într-o situație de urgență, a fost nevoit să aștepte aproximativ 30 de minute înainte de a-și putea continua drumul.

Șoferul a justificat gestul său spunând că mașina pe care o conducea este una de preț și că a dorit să o protejeze de orice posibilă deteriorare, cum ar fi alunecarea în șanțul de zăpadă de pe marginea drumului.

Această acțiune a generat indignare și nemulțumire printre cei care au asistat la incident, unul dintre ei exprimându-și frustrarea pe rețelele de socializare, evidențiind și faptul că ambulanța, în drum spre o urgență, a fost nevoită să aștepte, subliniind că astfel de comportamente compromit buna funcționare a traficului și a serviciilor de urgență.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.