“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

UMILINTA SUPREMA pentru Dancila. News alert

viorica dancila parlamentul european explicatii violente protest 304334
Pe contul de Facebook, Partidul Național Liberal a postat un videoclip în care se regăsesc mai multe momente în care premierul Dăncilă a gafat.

„Nu doar că Viorica Dăncilă recunoaște – în sfârșit – că spune prostii dacă vorbește liber, dar realitatea ne demonstrează că inclusiv dacă citește de pe foi spune prostii. Să nu fii în stare nici să citești de pe foi, asta înseamnă să fii Viorica Dăncilă! Vă punem la dispoziție, doamna premier, o scurtă selecție a unor prostii pe care le-ați spus, chit că le-ați citit de pe foi!”, este mesajul care însoțește postarea liberalilor.

Videoclipul a fost postat după ce, în Plen, Viorica Dăncilă a declarat: „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte”.

Reamintim că luni, premierul Viorica Dăncilă a fost invitată în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim ministrului”, la dezbaterea „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.

Dezbaterea a fost solicitată de PNL şi aprobată de Biroul permanent al Camerei.

„PNL declară război total împotriva „ordonanţei lăcomiei” Guvernului Dăncilă şi o cheamă pe Viorica Dăncilă la audieri în Parlament la „Ora prim-ministrului”. Am înregistrat astăzi (marţi – n.r.) solicitarea ca prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, să vină la audieri în plenul Camerei Deputaţilor, tocmai pentru că dorim să purtăm o dezbatere fundamentată care să conducă la oprirea Ordonanţei 114. Sunt mai multe formule prin care se poate ajunge la înlăturarea OUG 114 şi a efectelor acesteia.

O soluţie şi cea mai la îndemână ar fi ca prim-ministrul, secondat de autorii morali ai acestei ordonanţe, domnii Dragnea şi Vâlcov, să decidă emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să anuleze ‘ordonanţa lăcomiei’. Asta ar însemna voinţă politică din partea Guvernului care a decis emiterea acestei OUG, deci speranţele sunt mici. A doua variantă pe care putem să o generăm în urma audierii premierului în plenul Camerei ar fi ca această ordonanţă să treacă în procedură de urgenţă prin dezbatere şi să fie respinsă”, a afirmat liderul deputaţilor liberali Raluca Turcan, în 19 februarie.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.