Bomba zilei! Florin Cîțu a dat lovitura. Cu ce partid va fuziona PNL

Lovitură importantă dată de Partidul Naţional Liberal! Partidul va fuziona cu altă formaţiune politică, dacă negocierile ce vor începe acum vor fi duse la bun sfârşit. Despre ce partid este vorba, mai exact?

Este anunţul momentului din partea Partidului Naţional Liberal! Acest partid doreşte să fuzioneze cu ALDE.

Fuzionează PNL şi ALDE? Comisia de negociere e deja stabilită
Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a confirmat faptul că liberalii vor începe negocierile cu ALDE în vederea fuziunii celor două formaţiuni politice.

PNL și-a asumat “rolul de partid integrator al dreptei”, a precizat Stroe. Comisia de negociere a liberalilor a fost deja stabilită, a mai precizat purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Citiți și:  DEMISIE fulger pe scena politică. News alert

“S-a stabilit în ședința BPN componența comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. Noi, PNL, am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei. Ăsta e și motivul pentru care începem demersuri de dialog, dialog politic, cu ALDE”, a declarat, marţi, Ionuț Stroe, potrivit Stiripesurse.ro.

Cine va conduce delegaţia liberalilor?
Dan Vîlceanu, secretar general al PNL şi ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, va conduce comisia de negociere a PNL.

Anunțul serii de la Alexandru Rafila. Se întâmplă chiar acum în România
“Comisia are în componență, alături de secretarul general, Dan Vîlceanu, pe Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuima și Gheorghe Falcă”, a mai precizat Ionuț Stroe.

Citiți și:  DEMISIE fulger pe scena politică. News alert

Liberalul a vorbit şi despre Călin Popescu-Tăriceanu, fondatorul ALDE şi fost preşedinte al PNL între octombrie 2004 şi martie 2009. Din câte ştie, Tăriceanu nu se mai află într-o poziţie de conducere la nivelul ALDE, a precizat Ionuț Stroe.

În altă ordine de idei, referitor la negocierile cu PMP privind o eventuală fuziune, purtătorul de cuvânt al PNL a declarat că “există un progres evident al discuțiilor”.

“Probabil că în curând vom avea și decizii în acest sens”, a adăugat Ionuț Stroe.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *