“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Umilință cruntă pentru Klaus Iohannis! De la cine vine lovitura

cap iohannis 1

Dacian Cioloș a răbufnit. Liderul USR este extrem de dezamăgit de modul în care liberalii au ajuns să se învărtă ”de aproape trei luni în jurul aceleiași cozi”. Acesta susține că România are nevoie urgentă de un Guvern și nu de o astfel de situație ridicolă.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Dacian Cioloș susține că în timp ce mii de oameni mor din cauza pandemiei de coronavirus, politicienii continuă să se învârtă în jurul ”aceleiași cozi”.

Totodată, el a precizat că de trei luni aude doar că ”nu sep oate guverna decât cu Cîțu, sau Ciucă, sau Vîlceanu”, însă președintele Klaus Iohannis nu spune nimic.

Dacian Cioloș a făcut referire și la PSD care a apărut în scenă cu vechile metode economice și sociale de ”înglodare a bugetului de stat”.

„Ne învârtim deja de aproape trei luni în jurul aceleiași cozi. Și o facem în timp ce ne-au murit cam tot atâția semeni ca într-un război. Auzim de trei luni cum nu se poate guverna decât cu Cîțu. Sau poate cu Ciucă sau cu Vîlceanu, dar nu știm niciodată sigur, pentru că nu a venit mesaj de la Cotroceni. Domnul Kelemen Hunor visează modificări constituționale după model unguresc, iar de aproape o lună a intrat în scenă și trupa PSD, cu aceleași „modele” economice și sociale de înglodare a bugetului de stat și, bineînțeles, cu ochii mari căscați pe grămada de euro „de la Bruxelles” pe care pesediștii și-o doresc acum renegociată pentru a o canaliza, își imaginează dumnealor, către suveicile care au ținut timp de 30 de ani România în semimodernitate”, scrie Cioloș.

Klaus Iohannis, ”un iresponsabil toxic”
Liderul USR consideră acest spectacol oferit de PSD-PNL-UDMR ”ridicol și iresponsabil”, care nu face altceva decât să țină România pe loc. Totodată, Cioloș susține că președintele Iohannis este și el vinovat ”iresponsabil”.

„Ridicol și iresponsabil acest spectacol oferit de alianța PSD-PNL-UDMR. Trei partide care-și oglindesc unul într-altul propriile defecte și care acum ne țin pe toți pe loc, pentru că nu știu cum să își fure unul altuia scaunul de dedesubt.

Răul cel mare pe care ni l-a vândut PNL în campania electorală a dispărut într-un cocktail imoral și periculos care riscă să țină din nou România pe loc, fără repere, fără politici de dezvoltare serioase.

Iar pentru girul dat, președintele Iohannis este și el cât se poate de vinovat, iresponsabil și toxic, pentru cât i-a mai rămas din mandat.

Domnilor, avem nevoie de un guvern. Avem nevoie de un program de guvernare și de un buget. De responsabili politici care să ne treacă prin iarnă și prin pandemie. Nu ați vrut oferta USR, deși ea a fost gata acum o lună. Vă așteptăm responsabili pe băncile opoziției, dar hotărâți-vă mai repede ce și cu cine vreți să faceți treabă”, a mai adăugat acesta.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Da, dar jigodia de Csalas nu spune de ce și mor oamenii ăia. NU DIN CAUZA UNORA CA MIHĂILĂ, CA EL, CA BÂRNĂ…?

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.